Εκδήλωση βράβευσης Ελληνίδων IRONMAN

Στις 5 Απριλίου του 2020 το επόμενο IRONMAN® 70.3®

Share
Οι Ελληνίδες IRONMAN!

Με μεθυστικό «IRONMAN® γυναίκας» γέμισε η πανηγυρική βράβευση των Ελληνίδων που έχουν κάνει IRONMAN®, που πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία της IRONMAN®Greece, στο φιλόξενο χώρο του NEW Hotel!

Η IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino, η αθλητική διοργάνωση τριάθλου που συνεπήρε 1500 αθλητές και 5000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο τον Απρίλιο του 2019 ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, έφερε τον Αθλητικό Τουρισμό της χώρας μας στην κορυφή του παγκόσμιου χάρτη και ανακοίνωσε το νέο της αγώνα που θα διεξαχθεί στις 5 Απριλίου του 2020 στην COSTA NAVARINO και τη Μεσσηνία.

Ο κύριος Χάρης Θεοχάρης, Υπουργός Τουρισμού, συνεχάρη τους διοργανωτές για την εκδήλωση η οποία όπως τόνισε τιμά τη χώρα μας. «Αυτόν τον τουρισμό θέλουμε» είπε, «να φεύγει ο επισκέπτης από την Ελλάδα πιο πλούσιος, πιο ώριμος, πιο ολοκληρωμένος» και κατέληξε πως «το μήνυμα του Ελληνικού Τουρισμού πρέπει να είναι: Τουρισμός με Nόημα».

Ο Υπουργός ήταν ο πρώτος που κράτησε στα χέρια του το νέο μετάλλιο της διοργάνωσης και το παρουσίασε στην ελληνική τριαθλητική κοινότητα που παραβρέθηκε σύσσωμη στην εκδήλωση, για να τιμήσει της Ελληνίδες IRONMAN®.

Ήταν όλοι εκεί! Τριαθλητές, προπονητές, διοργανωτές, δημοσιογράφοι, φίλοι κι υποστηρικτές του τριάθλου, άνθρωποι που ενισχύουν κι αναδεικνύουν ο καθένας με το δικό του τρόπο το τρίαθλο και τους ενώνει η αγάπη για το άθλημα και το όραμα να το διευρύνουμε στη χώρα μας.

Η αυλαία άνοιξε με τον πιο όμορφο και λαμπερό τρόπο, σε μια γιορτινή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, όπου οι 40 κυρίες που έχουν κάνει IRONMAN® σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, εκπροσωπώντας τα Ελληνικά χρώματα, βραβεύθηκαν, εμπνέοντας όλους τους παρευρισκόμενους, με το πλατύ χαμόγελο της αυτοπεποίθησής τους.

Ο άνθρωπος που είχε το όραμα και τελικά έφερε το IRONMAN® στην Ελλάδα, ο CEO της IQSports κύριος Θανάσης Παπαδημητρίου δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την προσοχή και το ενδιαφέρον που δείχνει πλέον η Πολιτεία στο σύνολό της, όχι μόνο για τη σημαντική διοργάνωση IRONMAN® που γίνεται στην COSTA NAVARINO αλλά και για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, όπως την οραματιζόμαστε, μέσα δηλαδή από αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου με μεγάλη υπεραξία για τους συμμετέχοντες.»

Ο Υφυπουργός Τουρισμού κύριος Μάνος Κόνσολας, έδωσε την είδηση: Ανακοίνωσε πως το Υπουργείο προσφέρει την αιγίδα του στο IRONMAN® καθώς και την πρόθεση του Υπουργείου να διερευνήσει το ενδεχόμενο διεξαγωγής τουλάχιστον ενός ακόμη IRONMAN®, το 2021, σε άλλη περιοχή της χώρας. Ο Υφυπουργός επεσήμανε την οικουμενική αξία του μεταλλίου, που αναδεικνύει τις πολιτιστικές αξίες του τόπου μας.

Ο Γενικός Διευθυντής της IQSports κύριος Γιάννης Κουρής, ανακοίνωσε και το νέο αγώνα IRONKIDS® GREECE – Nestor για τα παιδιά, εκδήλωση που θα ολοκληρώσει την εμπειρία IRONMAN® για όλη την οικογένεια και θα ικανοποιήσει μία ανάγκη και μία τρυφερή επιθυμία για μία ζωή πιο κοντά στην άσκηση, που θα τα συντροφεύει στο μέλλον.  «Σήμερα» συμπλήρωσε, «μοιραστήκαμε, παρουσία των εκπροσώπων της Πολιτείας, καθώς και όλων των συνεργατών και υποστηρικτών μας, όλες τις πτυχές της διοργάνωσης IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020, που αντικατοπτρίζονται με τον καλύτερο τρόπο στο μετάλλιο και την ιστορία πίσω από αυτό. Φέτος, αθλητές από χώρες όλου του πλανήτη θα βιώσουν μια αξέχαστη εμπειρία και θα πάρουν μαζί τους ένα κομμάτι πολιτισμού, τέχνης και κουλτούρας, όπως το αρχαίο θέατρο της Μεσσήνης το οποίο απεικονίζεται στο μετάλλιο· ένα κομμάτι Ελλάδας.»

O Υπουργός Τουρισμού κύριος Χάρης Θεοχάρης, πλαισιωμένος από τον CEO της IQSports κύριο Θανάση Παπαδημητρίου και τον Γενικό Διευθυντή, του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino κύριο Γιάννη Κουρή.

Ως γνήσιος πρωταθλητής, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, ο κύριος Γιώργος Μαυρωτάς ταυτίστηκε απόλυτα με τη φιλοσοφία της IRONMAN® που προσανατολίζεται στον ερασιτέχνη αθλούμενο και σέβεται την προσωπική ιστορία του κάθε αθλητή. Επεσήμανε λοιπόν, πως «όπως πιστεύει και η κυβέρνηση, το κριτήριο αθλητικότητας μιας χώρας είναι το ποσοστό των πολιτών που ασχολούνται συστηματικά με τον αθλητισμό».

Η εντεταλμένη σύμβουλος της Περιφέρειας για τον Τουρισμό, κυρία Άννα Καλογεροπούλου, τόνισε τη σημασία του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino για την προβολή της περιοχής της Μεσσηνίας, την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και τον εθελοντισμό.

Το IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του Δήμου Τριφυλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα και εγγραφές, οι αθλητές μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση  >> https://www.ironman.com/im703-greece-register

Η σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου κυρία Άννα Καλογεροπούλου με τον CEO της IQSports κύριο Θανάση Παπαδημητρίου, την Marketing Director της IRONMAN® GREECE και IRONMAN® finisher κυρία Γκρέτα Λυμπεροπούλου και την Διευθύντρια των Εθελοντών, κυρία Νέλλη Κουβελάκη.

Ευχαριστούμε πολύ τους συνεργάτες μας, που προσφέρουν την αρωγή τους σε αυτή την αθλητική, τουριστική, πολιτιστική, οικογενειακή, οικουμενική εκδήλωση:

COSTA NAVARINO | Host destination  
ELPEDISON | Event Partner του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020
KOSMOCAR-SKODA | Official Car Partner του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020
ΒΙΚΟΣ Α.Ε.| The Official Water of IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020
GU ENERGY | Official Nutrition Partner του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020
PHARMACY 295 | Official Sports Nutrition e-Retailer του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020
CHRIS FAMILY | Supporter του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020
AEGEAN | Official Airline Partner του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020
MARATHON BIKES | Official Bike Services and Race Mechanics Area του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020
PHYSIO ATHENS | Official Physiotherapy Services Sponsor του IRONMAN® 70.3® Greece, Costa Navarino 2020
EY ZHN GREECE DMC | Official Travel Partner MARKETING GREECE | Υποστηρικτής

Τα δώρα των καλεσμένων στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Οι πρωταθλητές μας του τριάθλου, Τζένη Μπουλμέτη και Γρηγόρης Σουβατζόγλου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο