Έκλεισαν οι εγγραφές για τον 37ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας

Share

Ολοκληρώθηκε η περίοδος των εγγραφών για τον 37ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 24 Νοεμβρίου. 

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα πακέτα συμμετοχής τους από τα καταστήματα της Asics, τα οποία φιλεξενούν τη γραμματεία, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου (13:00 – 18:00) και το Σάββατο 23 Νοεμβρίου (11:00 – 17:00) –  (Λ.Κηφισίας 244 & Παπαδιαμάντη 2) ή στο Π. Φάληρο (Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 255) .

Το πακέτο συμμετοχής θα βρίσκεται ΜΟΝΟ στο κατάστημα που έχει επιλέξει ο κάθε συμμετέχοντας στην φόρμα εγγραφής και δε θα υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο σημείο ή την ημέρα του αγώνα.

Οι διοργανωτές επιπλέον ενημερώνουν πως την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα λειτουργήσει γραμματεία στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν email με τον αριθμό συμμετοχής τους και τις οδηγίες συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Polar H9
Εμπλουτίζεται η σειρά των αισθητήρων της Polar
Faethon Olympus Marathon 2020 - Μεταγωνιστικό δελτίο
Δείτε όλα τα αποτελέσματα και την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Στέφανος Ντούσκος
Το πρώτο χρυσό για τη χώρα μας πήρε ο Στέφανος Ντούσκος που αναδείχθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης στο μονό σκιφ στην κωπηλασία
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο