Έκλεισαν οι εγγραφές για τον 37ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας

Share

Ολοκληρώθηκε η περίοδος των εγγραφών για τον 37ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 24 Νοεμβρίου. 

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα πακέτα συμμετοχής τους από τα καταστήματα της Asics, τα οποία φιλεξενούν τη γραμματεία, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου (13:00 – 18:00) και το Σάββατο 23 Νοεμβρίου (11:00 – 17:00) –  (Λ.Κηφισίας 244 & Παπαδιαμάντη 2) ή στο Π. Φάληρο (Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 255) .

Το πακέτο συμμετοχής θα βρίσκεται ΜΟΝΟ στο κατάστημα που έχει επιλέξει ο κάθε συμμετέχοντας στην φόρμα εγγραφής και δε θα υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο σημείο ή την ημέρα του αγώνα.

Οι διοργανωτές επιπλέον ενημερώνουν πως την ημέρα του αγώνα ΔΕΝ θα λειτουργήσει γραμματεία στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν email με τον αριθμό συμμετοχής τους και τις οδηγίες συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκδήλωση βράβευσης Ελληνίδων IRONMAN
Στις 5 Απριλίου του 2020 το επόμενο IRONMAN® 70.3®
Puma Hybrid Astro
Η καινοτομία στο τρέξιμο
Νέα σελίδα για τον πιο ιστορικό αγώνα της Αθήνας
Mε την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και των τεσσάρων Δήμων της διαδρομής o 43ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο