Οι Δρόμοι της Ελιάς 2023

Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης

Share
ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 2023

Το Σάββατο 17 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο αγώνας «Οι Δρόμοι της Ελιάς 2023» στην Άμφισσα. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Οι Δρόμοι της Ελιάς 2023 – Πληροφορίες αγώνα

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΜΦΙΣΣΕΩΝ <ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ> – Α.Σ.ΗΝΙΟΧΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΕΡΝΙΚΑΚΙΩΤΩΝ σας προσκαλούν στον αγώνα δρόμου απόστασης 5.100 μέτρων “ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 2023” στην διαδρομή Σερνικάκι – Άμφισσα μέσα στην καρδιά του παραδοσιακού ελαιώνα της Άμφισσας το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:00.

Ο αγώνας είναι ανεπίσημος χωρίς ηλεκτρονική χρονομέτρηση και σκοπό έχει να αναδείξει το φυσικό κάλλος της περιοχής μας μέσα από την άθληση.

Δηλώσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο  https://forms.gle/2wCoSMarPSvAz9Gf8 έως της 10 Ιουνίου όπου και θα κλείσουν οι εγγραφές.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων αθλητών ορίζονται οι πρώτες 100 δηλώσεις 
Κόστος 5 € με κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό
τράπεζα Πειραιώς
IBAN GR3601 -7155-1000-6551109757-185 
Δικαιούχος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΑΜΦΙΣΣΕΩΝ ΤΑ ΣΑΛΩΝΑ. (περιλαμβάνονται μπλουζάκι, νερό, ανμνηστικό μετάλλιο)

*Πιθανόν να δοθούν νούμερα την ημέρα του αγώνα εφόσον περισσεύουν χωρίς όμως διαφημιστικό μπλουζάκι με κόστος συμμετοχής 3€ στην γραμματεία του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 6909157606 Λύτρας Μαρίνος 

Θα φροντίσουμε την μετακίνηση συμμετεχόντων αθλούμενων, προσωπικού, κτλ. από το σημείο τερματισμού στο πάρκο ελιάς προς την  αφετηρία στο Σερνικακι.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Απαγορεύεται κάθε παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής. Επιπλέον, απαιτείται η αλληλοκατανόηση και εξυπηρέτηση των δρομέων μεταξύ τους, τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα, ιδιαίτερα όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μεμονωμένοι δρομείς αλλά και ομάδες δρομέων οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους. να μην αλληλο-εμποδίζονται στην προσπάθειά τους και να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.Απαιτείται να συμμορφώνεστε με τις υποδείξεις των εθελοντών και της τροχαίας.Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες χρειάζεται να είναι νωρίτερα στο χώρο για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους και την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής και του φακέλου τους. Αυτή η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 16:30 και θα ολοκληρωθεί στις 17:30

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ

Σε όλους τους δρομείς που θα συμμετέχουν και θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.  Για τους πρώτους τρεις (3) νικητές κάθε κατηγορίας ανδρών-γυναικών, θα δοθούν ξεχωριστά έπαθλα

Θα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες
Α. Γενική κατηγορία ανδρών – γυναικών
Β. Κατηγορία 15-17 (με υπεύθυνη δήλωση γονέα που θα προσκομίζεται την ημέρα της εκκίνησης στην παραλαβή αριθμού) ανδρών – γυναικών 
Γ. Κατηγορία 18-39 ανδρών- γυναικών 
Δ. 40-60 ανδρών – γυναικών Ε. 60+ ανδρών – γυναικών 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ζήτημα υγείας προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε ιατρική εξέταση. Οι δρομείς λαμβάνουν μέρος με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη και υπεύθυνη δήλωση-συγκατάθεση κηδεμόνα, έχοντας κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κάθε καρδιολογικό ή άλλο έλεγχο. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει Υγειονομική Κάλυψη – Στήριξη για την αντιμετώπιση πιθανών επειγόντων ιατρικών περιστατικών με την παροχή Πρώτων Βοηθειών.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ

Κάθε δρομέας είναι υποχρεωμένος να φέρει τον αριθμό τρεξίματος που θα του δοθεί, σε εμφανές σημείο στη μπλούζα του, ώστε να μπορεί να αναγνωρίζεται.
Στον τερματισμό αλλά και στην μέση τής διαδρομής θα υπάρχει πάγκοςτροφοδοσίας.
Δύναται να υπάρξει τροποποίηση των κανόνων και της διαδρομης.  Σε περίπτωση αναβολής αγώνα, θα οριστεί νέα ημερομηνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Lake Plastiras Trail 2024 by “ΘΕΟΝΗ”
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Τρέχω για την υγεία μου
Δείτε περισσότερες πληροφορίες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο