14ος Ορεινός Αγώνας Μνήμης Άνω Κερασιάς – Νέα Ημερομηνία

Share
14ος Ορεινός Αγώνας Μνήμης Άνω Κερασιάς νέα ημερομηνία

Στις 27 Ιουνίου ο 14ος Ορεινός Αγώνας Μνήμης Άνω Κερασιάς
Ο Κένταυρος Βόλου και ο Δήμος Ρήγα Φεραίου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και Φορέων της περιοχής, ανακοινώνουν την διεξαγωγή του 14ου ορεινού αγώνα μνήμης  στην Άνω-Κερασιά  σε νέα ημερομηνία, στις 27 Ιουνίου  2021.

Ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές 17χλμ  και  6χλμ. και θα διεξαχθεί στο μοναδικής ομορφιάς δάσος με οξιές, δρυς και καστανιές του Βορείου Πηλίου και έχει εκκίνηση και τερματισμό  στην ιστορική πλατεία της Άνω Κερασιάς.

Την ασφάλεια των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα θα αναλάβει  η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας και η LIFE GUARD VOLOS (Ναυαγοσωστική Σχολή και Υπηρεσίες Διάσωσης).

Πληροφορίες-εγγραφές και στο: www.sdyvkentavros.com

Για να δείτε θέματα υγείας ειδικά για δρομείς πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
The Bridge Experience 2018
2/3-6-2018: Αγώνες τριάθλου στη γέφυρα Ρίου
Kronio Trail 2026
Άνοιγμα εγγραφών για όλα τα αγωνίσματα!
Μινωικά αθληματα
Αγώνας Δρόμου σε χωματόδρομο και μινωικά μονοπάτια Πεζοπορία 7χλμ στην ίδια διαδρομήΑγώνας 800μ. για παιδιά αλλά και διάφορα ακόμα ιστορικά μινωικά αγωνίσματα περιλαμβάνουν οι 2οι Αυξέντιοι Αγώνες που θα γίνουν την Κυριακή 28 Ιούλίου. Δείτε περισσότερα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο