3ο trail Φανερωμένης Χιλιομοδίου – Nέα ημερομηνία

Μεταφέρεται για τον Απρίλιο ο αγώνας

Share

Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί το 3ο trail Φανερωμένης Χιλιομοδίου μετά τα νέα μέτρα. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου ενώ οι εγγραφές θα ανοίξουν εντός Μαρτίου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Μεταφέρεται για την Κυριακή 18η Απριλίου η διεξαγωγή του 3ου trail Φανερωμένης Χιλιομοδίου. Σε αυτή τη ρύθμιση προχώρησαν οι οργανωτές,  ο Αλέξανδρος Αθανασόπουλος, «οικοδεσπότης» και διαχειριστής της Freeland  Adventure camp, ο τοπικός Δασικός Συνεταιρισμός και το Σωματείο Εθελοντών Περιβάλλοντος-Πυροπροστασίας «Soste to» εκτιμώντας τις νέες συνθήκες που επιβάλλουν η εξέλιξη της πανδημίας, τα νέα μέτρα πρόληψης/προστασίας, κοκ. Τότε, δλδ. στις 18 Απριλίου, διαφαίνεται δυνατή η διεξαγωγή!

Οι οργανωτές παράλληλα ευχαριστούν όλους όσους πραγματοποίησαν την εγγραφή τους… Ο αριθμός τους ξεπέρασε τις προσδοκίες!!! Όλοι θα λάβουν τις επόμενες ώρες ενημερωτικό e-mail. Εντός αυτού ανάμεσα στα άλλα με «κλικ» σε ειδικό link όσοι επιθυμούν ακύρωση εγγραφής/επιστροφή χρημάτων μπορούν να την πράξουν γρήγορα και εύκολα… Η ηλεκτρονική «πύλη» εγγραφών θα ανοίξει και πάλι εντός Μαρτίου.

Για να δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μονοπάτι Παρνασσού 2024
Δείτε LIVE τα αποτελέσμτα του αγώνα
16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
Δείτε το ευχαριστήριο μήνυμα της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο