Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ακύρωση για τον 4ο Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Διαβάστε το δελτίο της διοργάνωσης

Share

Η διοργάνωση του 4ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης – «Γρηγόρης Λαμπράκης» ανακοινώνει την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης και τη μεταφορά για τον Μάιο του 2021. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας οργανώτρια του 4ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης – «Γρηγόρης Λαμπράκης» (21 χλμ),  ανακοινώνει ότι λόγω της Πανδημίας του Κορωνοϊού η ημερομηνία διεξαγωγής μεταφέρεται για τον Μάιο του 2021.

Για να δείτε όλες τις ακυρώσεις-αναβολές αγώνων πατήστε εδώ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή αλλά και αυτούς που προγραμμάτιζαν να συμμετάσχουν. Αυτές τις στιγμές προέχει η υγεία όλων. Με υπευθυνότητα παίρνουμε τα κατάλληλα μέτρα. Ακούμε τους Γιατρούς, τους Επιστήμονες που πρωτοστατούν σε αυτή την προσπάθεια  Όλοι καλούμαστε σήμερα να δώσουμε έναν άλλο  ξεχωριστό αγώνα για να ξεπεράσουμε αυτή τη λαίλαπα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έρχεται ένας ακόμα Μαραθώνιος στην Ελλάδα!
Τον Νοέμβριο στην Θεσσαλονίκη
Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 23-24 Αυγούστου
Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου και βουνού σε όλη την Ελλάδα
6th Lepanto Evening Run 2025
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE