Μετάβαση στο περιεχόμενο

Corfu Half Marathon 2019

29-9-2019: Ημιμαραθώνιος και μικρότεροι αγώνες στην Κέρκυρα

Share

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα το Corfu Half Marathon 2019.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας, προκηρύσσει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, τον
«2ο αγώνα Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας»

με τον τίτλο:

«Corfu Half Marathon».

Πρόκειται για ένα σημαντικό για την Κέρκυρα δρομικό αθλητικό γεγονός, στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθούν οι αγώνες: Ημιμαραθωνίου, 5χλμ. (και για μαθητές Λυκείων), 3χλμ. (και για μαθητές Γυμνασίων) καθώς και αγώνας 1.000μ. (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων). Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα βρίσκεται στον οριοθετημένο χώρο μπροστά από την Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), στο Λιστόν όπου θα βρίσκονται και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης, ενώ θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μία γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού για την Κέρκυρα.

Στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι μια μεγάλη και μαζική Διοργάνωση που θα αποτελέσει αθλητικό και θεματικό τουριστικό προορισμό και θα πραγματοποιείται στο εξής κάθε χρόνο, με τη συμμετοχή δρομέων, μαθητών, αθλητών, φιλάθλων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από την Κέρκυρα, την ευρύτερη περιοχή και από το εξωτερικό. Η ώρα  εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για τις 9.00 στις 29/09/19.

Περισσότερες πληροφορίες, https://www.corfuhalfmarathon.gr/
& Facebook, https://www.facebook.com/CorfuHalfMarathon/    

Απολαύστε το επίσημο βίντεο των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα κατά το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017:

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1423:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα καλεντάρι γεμάτο αγώνες!
Η άνοιξη μπήκε για τα καλά και μαζί της έφερε και τους αγώνες. Μαραθώνιοι, ημιμαραθώνιοι αλλά και αγώνες μικρότερων αποστάσεων σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα. Δείτε τους σημαντικότερους από αυτούς που θα γίνουν τον Απρίλη στη Γηραιά Ήπειρο άλλά και στη χώρα μας – που πλέον μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει ένα πολύ πλούσιο αγωνιστικό καλεντάρι – οργανώστε το αγωνιστικό σας πλάνο και απολαύστε μοναδικές εμπειρίες και πολλά ρεκόρ!
Sitia Geopark Road Race
17-12-2017: Αγώνες στη Σητεία
Ιστορική αναβίωση
Με σκοπό την αναβίωση της πορείας της Φάλαγγας των Αθηναίων και Πλαταιέων στη μάχη του Μαραθώνα ο Σύλλογος Δρομέων «Απόλλων Δυτικής Αττικής» διοργανώνει τον Μιλτιάδειο Μαραθώνιο απόστασης 37 χλμ. την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE