2nd Corfu Run by Spor_tech

10-6-2018: Αγώνας 11 χλμ. στην Κέρκυρα

Share

Την Κυριακή 10 Ιουνίου θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα αγώνας 11 χλμ. με την ονομασία: 2nd Corfu Run by Spor_tech.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Α.Π.Σ. ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ διοργανώνει τον 2ο αγωνα με την ονομασια 2nd Corfu Run by Spor_tech απόστασης 11 χλμ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριάκη 10 Ιουνίου 2018
ΜΗΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: 11 ΧΛΜ
ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Είσοδος ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ Γαστούρι – Λιστόν.
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 09:00 π.μ.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι ανω των 18 ετών, αθλητές κάτω των 18 έχουν δικαίωμα μόνον με υπέυθυνη δήλωση του γονέα που θα παραδώση στην οργανώτικη επιτροπή.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗΣ : www.corfurunners.gr απο 02 Απριλίου

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:Θα υπάρχει γιατρός του αγώνα και ασθενοφόρο το οποίο θα κινείται κατά μήκος της διαδρομής.

ΕΠΑΘΛΑ: Στους 6 πρώτους και 6 πρώτες κύπελο-μετάλλιο-δίπλωμα, σε ολους τους συμμέτεχοντες μετάλλιο-δίπλωμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Εγγραφές εως 31 Μαίου , όριο συμμετοχών 200 δρομείς .

ΣΤΑΘΜΟΙ: Σταθμοί υδροδοσίας- τροφοδοσίας στο 4ο χλμ και 8ο χλμ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ: 10 ευρώ

ΤΕΧΝΙΚΟ T-SHIRT: Κατά την εγγραφή υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεγέθους τεχνικής φανέλας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Δωρεάν μεταφορά αθλητών προς την εκκίνηση, απο την πλατεία Σαν Ρόκκου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://corfurunners.gr/corfu-run/prokiryxi/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο

με την ομάδα του Runner για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. του 28ου Κλασικού Μαραθώνιου της Αθήνας καθώς οι θέσεις που είχαν εξασφαλισθεί για τον μαραθώνιο (150) έχουν ήδη καλυφθεί. Σύντομα θα ανακοινωθεί και ο αριθμός αυτών που θα κερδίσουν το συλλεκτικό t-shirt της ομάδας του RUNNER.
59ος Ανώμαλος Δρόμος «Κ. Κοτζιά»
18-1-2015: Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ και ο Ο.Ν.Α., υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, με οργανωτή τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ., διοργανώνουν τον 59ο Ανώμαλο Δρόμο «Κ. ΚΟΤΖΙΑ».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο