Olympus Duathlon

2-9-2018: Αγώνας διάθλου στον Όλυμπο

Share

Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στον Όλυμπο αγώνας διάθλου που περιλαμβάνει ποδηλασία και ορεινό τρέξιμο.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 η «Cycling Hellas» και ο  ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ συνδιοργανώνουν  τον  αγώνα διάθλου με την επωνυμία «OLYMPUS DUATHLON» στο Μυθικό βουνό τον Όλυμπο. 

Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής τoυ Ολύμπου, αφετέρου η ανάδειξη και προώθηση της αθλήματος της ποδηλασίας και του  Ορεινού τρεξίματος.

Ημερομηνία: Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018
Τόπος: Πιερικός Όλυμπος
Αγώνισμα: Δίαθλο (ποδήλατο-ορεινό τρέξιμο)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα τη διαμονή και συνεχή ενημέρωση σχετικά με το υψομετρικό του αγώνα- χάρτη καθώς και τη διαμονή σε ξενοδοχεία της περιοχής βρείτε στο site: www.cyclinghellas.gr
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6944226876 Δαλαβίκας Κώστας,  6948808669 Γραμματικός Δημήτρης,  6984849366 Καρέλας θανάσης, 6906126018 Μπαμπαράμος Ντίνος- Τεχνικοί του αγώνα, 6944255177 Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα Δέσποινα – Υπεύθυνη Γραμματείας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
19ος Αγώνας Δρόμου 13.7χλμ. Μενδενίτσας
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
3ο Koutouki Trail Run
Δείτε περισσότερα
1ος Λαικός Αγώνας Δρόμου στη μνήμη του Βασίλη Λαζάρη
2-4-2017: Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί αγώνας στη μνήμη του Βασίλη Λαζάρη στην Κάτω Αχαία.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο