Kilkis Run 2017

10-9-2017: Αγώνας 5 χλμ. στο Κιλκίς

Share

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς με τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς διοργανώνει το Kilkis Run 2017.
Το πρόγραμμα περιαλαμβάνει Δρόμο Υγείας 5 χλμ. αλλά και αγώνα δρόμου 1.000 μ. για παιδιά.

Aκολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς διοργανώνει Αγώνα Δρόμου 5 χλμ την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς. Παράλληλα θα διεξαχθεί και Αγώνας Δρόμου 1000μ. για παιδιά 8-12 ετών. Ώρα εκκίνησης 10:30 π.μ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Το Kilkis Run, ως διοργάνωση μαζικού αθλητισμού, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτως αθλητικής εμπειρίας. Άτομα κάτω των 18 ετών θα πρέπει να έχουν την ενυπόγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους. Όλοι οι δρομείς είναι υπεύθυνοι για τη σωματική τους ακεραιότητα και οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς της διοργάνωσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Αγώνας Δρόμου 5 χλμ.

  • Γενική Ανδρών
  • Γενική Γυναικών

Αγώνας Δρόμου 1000μ.

  • Γενική Αγοριών
  • Γενική Κοριτσιών

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Ο αγώνας των 5 χλμ αποτελείται από δύο κύκλους, σε ασφάλτινη διαδρομή, μέσα στην πόλη του Κιλκίς. Κάθε κύκλος ξεκινάει από την Πλατεία Ειρήνης, διέρχεται της 21ης Ιουνίου με κατεύθυνση προς βορρά, συνεχίζει επί της Ελευθερίου Βενιζέλου, Γιάννη Ρίτσου, 15 Μαρτύρων, Καραγιαννοπούλου, και μέσω της 21ης Ιουνίου καταλήγει και πάλι στην Πλατεία Ειρήνης.
Ο αγώνας των 1000μ. αποτελείται από έναν κύκλο, σε ασφάλτινη διαδρομή, με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία Ειρήνης. 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Ανεφοδιασμός με νερό και ισοτονικό θα υπάρχει στη μέση της διαδρομής, στην Πλατεία Ειρήνης. Παρακαλούνται οι δρομείς να πετούν τα σκουπίδια μόνο εντός του σταθμού υποστήριξης.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ
Η διέλευση των δρομέων θα καταγράφεται σε δύο σημεία της διαδρομής. Οι δρομείς είναι υποχρεωμένοι να φέρουν τον αριθμό τους σε εμφανές σημείο ώστε να μπορούν οι κριτές να τους καταγράψουν χωρίς πρόβλημα και καθυστέρηση. Δρομέας που δε φέρει τον αριθμό του θα ακυρώνεται.

ΒΡΑΒΕΙΑ – ΕΠΑΘΛΑ
Στον 1ο κάθε κατηγορίας θα δοθεί κύπελλο. Όλοι οι τερματίσαντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα. Μετά τον αγώνα θα προσφερθούν εδέσματα στους συμμετέχοντες, προσφορά των χορηγών και τοπικών συλλόγων.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
Θα υπάρχει υποστήριξη από την Ελληνική Αστυνομία, το τμήμα ”Σαμαρειτών” του Ερυθρού Σταυρού, καθώς και το Ε.Κ.Α.Β Κιλκίς.

ΧΟΡΗΓΟΙ

  • Δήμος Κιλκίς
  • Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για την καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης παρακαλούνται όλοι οι δρομείς να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2017 στην ακόλουθη φόρμα. Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ καιπρέπει να κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που αναγράφεται παρακάτω. Με την εγγραφή στον αγώνα παρέχεται μετάλλιο και δίπλωμα σε όλους τους τερματίσαντες καθώς επίσης τροφοδοσία και υποστήριξη κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Εγγραφές θα γίνονται επίσης και στο χώρο της αφετηρίας, έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση, αλλά θα είναι ευκολότερο για όλους μας αν συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής εγκαίρως».

Δείτε την πλήρη προκήρυξη της διοργάνωσης όπου μπορείτε να κάνετε και την εγγραφή σας στο: http://www.sdyk.gr/kilkis-run-2017.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξτε στα βήματα του Δία
Παράταση εγγραφών δίνει η οργανωτική επιτροπή του 3ου Διεθνή Ορεινού Αγώνα “Psiloritis Race” σε όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη γνωστή οροσειρά και δεν έχουν κάνει έως τώρα εγγραφή. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Αγώνες στο Άλσος Νυμφαίας
To “2ο Λαϊκό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας” θα διεξαχθεί στις 10:00 π.μ την Κυριακή 15 Μαΐου 2011, αγώνας δρόμου απόστασης 8 χλμ που απευθύνεται στην τοπική κοινωνία της Κομοτηνής και των γύρω περιοχών
Ο πρώτος αγώνας του συλλόγου "Ζευς"
Ο νεοσύστατος Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ‘ΖΕΥΣ’ σε συνεργασία με το Δήμο Δίου διοργανώνει και προκηρύσσει τον πρώτο λαϊκό αγώνα δρόμου «ΔΙΟΝ» συνολικής απόστασης 14300μ. Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η 16η Μαΐου 2010, ημέρα Κυριακή.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο