Colour Day Run 2017

9-4-2017: Ένας διαφορετικός αγώνας δρόμου 5 χλμ. θα πραγματοτοποιηθεί στο Ο.Α.Κ.Α.

Share

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται το Colour Day Run, και ετοιμάζεται να συναρπάσει και να αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους.

Μετά το άκρως επιτυχημένο Colour Day Festival που συγκέντρωσε 70.000 θεατές μέσα σε μόλις δύο χρονιές, η Skull Productions και το Όλοι Μαζί Μπορούμε φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Colour Day Run, τον πιο χαρούμενο και πολύχρωμο αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων της χώρας.

To Colour Day Run είναι ένας διαφορετικός αγώνας δρόμου 5K στον οποίο όλοι είναι νικητές.

Προσφέρει μια απολαυστική διαδρομή για όλες τις ηλικίες και όλη την οικογένεια, γεμάτη χρώμα, κέφι και μουσική. Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε το κοινό και να φέρουμε στο OAKA / Μαρούσι χιλιάδες δρομείς οι οποίοι θα απολαύσουν τη διαφορετικότητα που προσφέρει η ενέργεια του χρώματος στο τρέξιμό τους.

Το Colour Day Run θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου στο Μαρούσι.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για τα πακέτα συμμετοχής στο επίσημο site www.colourdayrun.gr

Για να δείτε το προφίλ στο facebook πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέχω για την Κατερίνη
12-10-2014: Ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» διοργανώνουν την Κυριακή 12 Οκτωβρίου αγώνα δρόμου με την ονομασία «Τρέχω για την Κατερίνη».
4ο Chios HardStone Trail
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Λίστα συμμετοχών στον Αγώνα Σκυταλοδρομίας 2 Χ 10 χλμ.
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. για τον αγώνα της σκυταλοδρομίας 2 Χ 10 χλμ. θα βρείτε το όνομα της ομάδας σας καθώς και των μελών της καθώς και τον αριθμό συμμετοχής. Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει και πληρώσει το κόστος εγγραφής και δεν βρίσκετε το όνομα της ομάδας σας επικοινωνείστε με το γραφείο εξυπηρέτησης συμμετεχόντων του αγώνα στο 2111168240.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο