Κένταυρος 2017

21-5-2017: Ορεινοί αγώνες 6, 23 & 65 χλμ. στο Πήλιο

Share

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθούν οι 10οι αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Πήλιο  «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Την
Κυριακή 21 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθούν οι 10οι αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Πήλιο με το διακριτικό τίτλο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” (αντί 14 Μαΐου 2017).
Με νέα διάθεση και ανανεωμένη οργανωτική δομή, οι άνθρωποι του Πηλίου για το 2017 θα παρουσιάσουν κάποιες καινοτομίες.
Η διοργάνωση και για το 2017 θα πραγματοποιήσει τρεις αγώνες/ διαδρομές στα 6, 23 και 65 χιλιόμετρα. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ επανέρχεται στα προηγούμενα, (υπόσταση, μέγεθος, δυσκολία).

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι για ακόμη μια φορά στην παραλιακή Αγριά, μόλις 6 χιλιόμετρα από το Βόλο. Ήδη οι άνθρωποι της διοργάνωσης εργάζονται για τροποποίηση/βελτίωση της μεγάλης διαδρομής προσθέτοντας περισσότερα μονοπάτια με αποτέλεσμα ο αγώνας να γίνει πιο ενδιαφέρον, πιο τεχνικός αλλά με παρόμοια υψομετρική διαφορά.

Η διοργάνωση στο πλαίσιο της πρόθεσής που έχει να διοργανώσει αγώνα 200 χιλιομέτρων στο Πήλιο το 2018, θα πραγματοποιήσει Test Event για τη διαδρομή των 200 χιλιομέτρων, που είναι χαραγμένη και μετρημένη ήδη. Έτσι λοιπόν, παράλληλα με τη διεξαγωγή των αγώνων των 6, 23 και 65 χλμ. μια ομάδα (με 4-6 αθλητές) θα τρέξουν, ομαδικά, την διαδρομή των 200 χιλιομέτρων (άνευ συναγωνισμού) και θα έχουν υποστήριξη από τη διοργάνωση σε 20 σημεία με ανεφοδιασμό σε εξοπλισμό (ρούχα, παπούτσια, κλπ), τροφοδοσία και υδροδοσία. Η εκκίνηση του Test Event των 200 χιλιομέτρων θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ 18 Μαΐου στις 2017 και ώρα 22:00.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής προσεχώς στο www.kutp.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξτε γύρω από τη Λιμνοθάλασσα
Για 6η χρονιά διεξάγεται ο αγώνας δρόμου 12 χλμ. “Γύρος Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού” στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας διεξάγεται το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ενώ μετά θα ακολουθήσει η Ψαράδικη Γιορτή.
Δρόμος Θυσίας «Αγωνιστή Γιάννη Γούναρη» 2023 - Αιτωλικό
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
2ος Ανδάνειος Δρόμος
Στις 28 Αυγούστου ο σύλλογος Ανδανειωτών Καλαμάτας σε συνεργασία με το σύλλογο δρομέων υγείας Καλαμάτας διοργανώνει αγώνα 17 χιλιομέτρων στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας. Η μετακίνηση προς τον αγώνα θα είναι δωρεάν και η εκκίνηση θα δοθεί στις 18:30
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο