Δρόμος Υγείας Βόλου

Ο ΣΔΥ Βόλου με τη Διεύθυνση Αθλ. Δήμου Βόλου διοργανώνουν τον Δρόμο Υγείας Βόλου την Κυριακή 26 Μαΐου. Ο αγώνας έχει απόσταση 16,5 χλμ.

Share

Δρόμος Υγείας Βόλου

Ο ΣΔΥ Βόλου με τη Διεύθυνση Αθλ. Δήμου Βόλου διοργανώνουν τον Δρόμο Υγείας Βόλου την Κυριακή 26 Μαΐου. Ο αγώνας έχει απόσταση 16,5 χλμ. και διεξάγεται σε άσφαλτο.

H εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στο Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο στο Πεδίου Άρεως στις 9:30 ενώ στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί και ο τερματισμός.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στo τηλ: 2421071770 (κ.Κυριαζής) και στο email [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα από το Σούλι
Ο Δήμος Σουλίου και η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για το ολοκαύτωμα του Σουλίου, διοργάνωσαν αγώνα δρόμου 12 χλμ. σε βουνό, την Κυριακή 27 Μαϊου 2012.
Παγκόσμιο ενδιαφέρον για το μουσείο Μαραθωνίου
Σημαντική αύξηση των επισκέψεων ξένων αποστολών καθώς και μεμονωμένων τουριστών από όλο τον κόσμο σημειώνεται στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου από την αρχή του καλοκαιριού. Δείτε περισσότερα.
Αγώνας στη Σπάρτη
Ο Δήμος Σπάρτης & το Ν.Πρ. Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης διοργανώνουν το Σάββατο 4 Ιουνίου τον 5ο Παλαιολόγειο δρόμο στα πλαίσια του εορτασμού των Παλαιολογείων 2011.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο