Δρόμος Υγείας Βόλου

Ο ΣΔΥ Βόλου με τη Διεύθυνση Αθλ. Δήμου Βόλου διοργανώνουν τον Δρόμο Υγείας Βόλου την Κυριακή 26 Μαΐου. Ο αγώνας έχει απόσταση 16,5 χλμ.

Share

Δρόμος Υγείας Βόλου

Ο ΣΔΥ Βόλου με τη Διεύθυνση Αθλ. Δήμου Βόλου διοργανώνουν τον Δρόμο Υγείας Βόλου την Κυριακή 26 Μαΐου. Ο αγώνας έχει απόσταση 16,5 χλμ. και διεξάγεται σε άσφαλτο.

H εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στο Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο στο Πεδίου Άρεως στις 9:30 ενώ στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί και ο τερματισμός.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στo τηλ: 2421071770 (κ.Κυριαζής) και στο email [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
15ος Δρόμος του Απολλόδωρου
9-7-2016: Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης (Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής), ο Δήμος Κοζάνης, ο Σύλλογος “Φίλοι Μουσείου και Αρχαιοτήτων Αιανής”, με τη στήριξη των Συλλόγων της Αιανής, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με την επωνυμία Αἰαναῖα Ἆθλα διοργανώνει τον 15ο Δρόμο του Απολλόδωρου.
Δώσε νόημα στη συμμετοχή σου στον ΚΜΑ μετατρέποντάς την σε εργαλείο προσφοράς κοινωνικού έργου, γίνε και εσύ MDA RUNNER!
To σωματείο MDA Ελλάς και το περιοδικό RUNNER συμμετέχουν, για 3η συνεχόμενη χρονιά, στο μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός στη χώρα μας, τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών μέσω της ομάδας MDA RUNNER. Δείτε περισσότερα.
Το... άρμα της Πάρνηθας
αγώνας «Άρμα» Πάρνηθας έχει πλέον καθιερωθεί και κατέχει επάξια μια σημαντική θέση σε ορεινούς αγώνες στην Ελλάδα. Φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο