3ος Λαικός Αγώνας Δρόμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνος

4-12-2016: Ο 3ος Λαικός Αγώνας Δρόμου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Share

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

“ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΩΡΑ 10:00
ΑΦΕΤΗΡΙΑ –ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Π.Π.Ι.Ε.Δ. (ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ).(Λεωφ. Δεκελείας – 152 & Ατταλείας – Νέα Φιλαδέλφεια).

Ο ΔΗΜΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ: Το 3o Λαϊκό Αγώνα Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, εντός του Άλσους Νέας Φιλαδελφείας.

ΩΡΑ: 10:00 – ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1.000 m.
Κατηγορίες:
Μαθητές/ιες Δημοτικών &
Γυμνασίων.
Α ́ Κατ: Μαθητές/ιες Α ́– Γ ́ Τάξης Δημ. Σχολείου (έτη γέν:2008 – 2010).
Β ́ Κατ: Μαθητές/ιες Δ ́- ΣΤ ́ Τάξης Δημ. Σχολείου(έτη γέν:2005 -2007).
Γ ́ Κατ: Μαθητές/ιες Α ́– Γ ́ Τάξης Γυμνασίου (έτη γέν:2002 – 2004).

ΩΡΑ: 10:15 ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5.000 m (χρονικό όριο 45 min).
Κατηγορίες:Α) Άνδρες &  Β) Γυναίκες .

ΩΡΑ: 11:00
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 10.000 m(χρονικό όριο 80 min).
Κατηγορίες:Α) Άνδρες &  Β) Γυναίκες .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Η συμμετοχή στους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται: α) στα γραφεία της υπηρεσίας επί της οδού Ραιδεστού -21 Ν. Χαλκηδόνα και στα τηλέφωνα 213 – 2026331/332 και β) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ([email protected]), στη συνημμένη φόρμα, μέχρι και την ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ώρα 14:00.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Αυτοτελές Τμήμα Κοιν. Προστασίας – Παιδείας – Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Ν. Φιλαδελφείας– Ν. Χαλκηδόνας (Ραιδεστού -21 Ν. Χαλκηδόνα Τηλ: 213-2026331-332 και ώρες 9:00–14:30) και στην ιστοσελίδα www.neafiladelfeia.gr
Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να βρίσκονται στην αφετηρία (Π.Π.Ι.Ε.Δ. -Λεωφ. Δεκελείας -152 & Ατταλείας -Ν. Φιλαδέλφεια) ΜΙΑ ΩΡΑ πριν την διεξαγωγή του αγωνίσματός τους.

ΕΠΑΘΛΑ:
1.Σε όλους -ες τους συμμετέχοντες-ουσες θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα.
2. Μετάλλιο, θα απονεμηθεί στους τρεις πρώτους και στις τρεις πρώτες, κάθε κατηγορίας ηλικίας, στους αγώνες των 1.000 m, 5.000 m και των 10.000 m.
3. Κύπελλο, θα απονεμηθεί στον πρώτο και την πρώτη του αγώνα των 1.000 m, 5.000 m και των 10.000 m. της γενικής κατάταξης τερματισμού.
►ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΘΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ.
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες, μετέχουν με προσωπική τους ευθύνη, για θέματα υγείας, ατυχήματος και προσωπικής ασφάλειας.
Για τα ανήλικα παιδιά την ευθύνη φέρουν οι υπογράφοντες γονείς τους.
Όλοι πρέπει να έχουν εξετασθεί από ειδικό γιατρό της επιλογής τους, πριν τους αγώνες.
Παραχωρείται το δικαίωμα στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν το όνομα και την φωτογραφία του αθλητή προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε θεωρηθεί σκόπιμο.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξτε στο Κτήμα Συγγρού με τη Nike
Ακόμα ένας αγώνας της επιτυχημένης σειράς Nike Run έρχεται να προστεθεί στο αθλητικό μας καλεντάρι. Πρόκειται για τον 10ο κατά σειρά αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι την Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου. Ο χώρος θα φανεί γνώριμος στους πιστούς συμμετέχοντες των Nike Runs καθώς εκεί είχε διεξαχθεί και ο 2ος αγώνας το 2007.
Αγώνες στο Μυλοπόταμο
Την Κυριακή 8 Ιουλίου διεξάγονται στην περιοχή Χώνος Μυλοποτάμου στην Κρήτη οι αγιοκυριακάτικες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Δείτε αναλυτικά τους αγώνες που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο