Run me to the moon

22-5-2016: Αγώνας δρόμου στη Γλυφάδα κάτω από το φως της Πανσελήνου

Share
Την Κυριακή 22 Μαϊου ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει στην παλιά παραλιακή στη Γλυφάδα, αγώνα δρόμου 5χλμ. με την επωνυμία “Run me to the Moon. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το βράδυ κάτω από το φως της Πανσελήνου με την εκκίνηση να δίνεται στις 21:00 ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

H εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας. Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 5 ευρώ ενώ μέρος των εσόδων θα δοθούν στην Αμυμώνη, τον Πανελλήνιο σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξιμο στο χιόνο
Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο Ξηρολίβαδο Βέροιας θα διεξαχθεί ένας ξεχωριστός αγώνας σε μία διαδρομή που συνήθως τέτοια εποχή είναι καλυμμένη από χιόνι.
11ος Ορεινός Αγώνας Ναμάτων
12-8-2018: Αγώνας 21 χλμ. στα Νάματα Κοζάνης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο