B2Run Greece

10-10-2019: Αγώνας Corporate Running στο ΟΑΚΑ

Share

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ ο αγώνας: B2Run Greece.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Την Πέμπτη 10.10.2019 το ΟΑΚΑ φοράει τα καλά του για να υποδεχτεί το B2Run Athens, το οποίο έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα από την ΕΥ ΖΗΝ Greece. Η συνολική διαδρομή είναι μήκους 5χλμ, μια απόσταση που μπορούν ΟΛΟΙ να διανύσουν τρέχοντας ή και περπατώντας. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 17:30 στο Ολυμπιακό Στάδιο ενώ η αψίδα του τερματισμού θα τοποθετηθεί μέσα σε αυτό, προσφέροντας στους δρομείς τη μοναδική εμπειρία του τερματισμού μέσα σε ένα από τα πιο εμβληματικά αθλητικά στάδια της χώρας.

Έχετε ακούσει ποτέ για το B2Run;
Είναι ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για εταιρείες. Πρόκειται για μια ιδέα που γεννήθηκε το 2008 στη Γερμανία και εξαπλώθηκε ταχύτατα σε 10 χώρες παγκοσμίως. Σήμερα, το B2Run λαμβάνει χώρα σε 44 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης αλλά και της Ν. Αφρικής και μετρά πάνω από 230.000 συμμετέχοντες.

Το B2Run Greece, ωστόσο, δεν είναι άλλος ένας συνηθισμένος αγώνας δρόμου. Δεν απευθύνεται αμιγώς σε αθλητές ή ιδιώτες. Είναι μια γιορτή ευεξίας για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο! Στόχος δεν είναι η νίκη αλλά η συμμετοχή, η ομαδικότητα, η αλληλοϋποστήριξη και ο αλληλοσεβασμός, αξίες με ιδιαίτερη βαρύτητα στο σύγχρονο και απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον. Η βραδιά θα κλείσει με ατομικές και ομαδικές βραβεύσεις σε ένα μεγάλο party με πολύ κέφι, θετική ενέργεια, δυνατή μουσική, μπύρες και street food.
Aπό τον ασκούμενο μέχρι τον διευθύνοντα σύμβουλο και από τον περιπατητή στον κορυφαίο αθλητή, στο B2Run Athens είναι όλοι ευπρόσδεκτοι!
Ξεκινήστε από σήμερα τις ομαδικές προπονήσεις και σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ στις 10.10.2019 να γνωριστούμε, να τρέξουμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σαν μια μεγάλη παρέα!

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα ανοίξουν σύντομα.

Website https://www.b2run.gr/run/gr/gr/index.html 
Facebook https://www.facebook.com/B2RunGreece/?modal=admin_todo_tour
Instagram https://www.instagram.com/b2run.gr/»   

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα
Αγώνας 29χλμ. στον Πάρνωνα
Θέα από ψηλά
Την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιχείρηση  Έδεσσας και την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας διοργανώνει αγώνα ανωμάλου / ορεινού δρόμου 18 χλμ. καλώντας τους φίλους του τρεξίματος και του βουνού να συμμετάσχουν  και να απολαύσουν την ανοιξιάτικη και ανθισμένη  Έδεσσα.
We Run Athens
Ο θεσμός των Nike Run επιστρέφει με τον 13ο αγώνα την Κυριακή 27 Μαΐου. Οι αγώνες που έχουν κερδίσει τη συμπάθεια των δρομέων συνεχίζονται με μότο We Run Athens και αυτή τη φορά επιστρέφουν στη Γλυφάδα, την πόλη από όπου και ξεκίνησαν πέντε χρόνια πριν. Αυτή τη φορά βέβαια η ΝΙΚΕ θα υποδεχτεί τους δρομείς στην παραλία Γλυφάδας σε μία διαδρομή δίπλα στη θάλασσα. Μάθετε περισσοτερα για το 13ο Nike Run!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο