Kallithea Run ’18

1-4-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στην Καλλιθέα

Share

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος και ο Δήμος Καλλιθέας υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, διοργανώνουν την Κυριακή 1 Απριλίου το Kallithea Run ’18. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10 χλμ. αλλά και σκυταλοδρομίας 2×2,5χλμ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Πάνω από 5.000 δρομείς αναμένεται να συμμετέχουν μετατρέποντάς την την κεντρική λεωφόρο της Καλλιθέας, την Ελ Βενιζέλου, σε Αγωνιστικό Στίβο και τα πεζοδρόμια της σε κερκίδες  για τους θεατές!
Η ασφάλεια και η αξιοπιστία αποτελούν δύο απο τα βασικά συστατικά του αγώνα και τον φέρνουν πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των δρομέων που συνεχώς αυξάνονται στη λίστα συμμετοχών ενώ η μοναδική διαδρομή κατά μήκος της Ελ. Βενιζέλου επίσης προσφέρεται για ατομικό ρεκόρ.

Η διαδρομή  του Kallithea Run είναι πιστοποιημένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία IAAF και ο αγώνας διεξάγεται υπό  την αιγίδα  του ΣΕΓΑΣ καθώς βρίσκεται στο επίσημο καλεντάρι του.

H  ακριβής και προσωποποιημένη ηλεκτρονική χρονομέτρηση, το συλλεκτικό μπλουζάκι του αγώνα, το  ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής με την προσωπική σας επίδοση στον αγώνα, νερά, ισοτονικά ποτά, ηλεκτρολύτες και μπανάνες στους σταθμούς για αναπλήρωση υγρών κάθε 2,5 χλμ. είναι μερικές από τις παροχές στην διοργάνωση που πραγματοποιείται  για 7η συνεχή χρονιά στην Καλλιθέα.

*Το 2018 θα υπάρχει και μια Πρωτοτυπία  στα Αποτελέσματα των Αγώνων καθώς εκτός από τους νικητές στη Γενική κατάταξη, θα υπάρχουν Νικητές και Νικήτριες ανά Επάγγελμα!

Δήλωσε λοιπόν ΤΩΡΑ το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ σου και πάρε τη θέση σου ανάμεσα στους συναδέλφους σου.

*Δηλώστε συμμετοχή στην διαδρομή της Σκυταλοδρομίας  4χ2500μ  δημιουργώντας την δικής σας ομάδα και “λάβετε θέσεις”  με τους φίλους, τους συναδέλφους  ή την οικογένεια σας στην εκκίνηση την 1 Απριλίου 2018  δίνοντας έναν προσωπικό τόνο σε αυτήν την αθλητική γιορτή.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα: http://kallithearun.gr και στο FB page: Kallithea Run

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοζάνη Street Relays
21-5-2017: Ο τρίτος αγώνας της σειράς Street Relays στην Κοζάνη.
We Run Athens 2013
6-10-2013: Στο δεύτερο We Run Athens αγώνα δρόμου 10 χλμ. που διοργανώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας συμμετείχαν περισσότεροι από 4.000 δρομείς.
Γυναικεία υπόθεση!
Ένας αγώνας μόνο για γυναίκες θα γίνει την Κυριακή 31 Μαρτίου στη Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Γλυφάδας – Τομέας Αθλητισμού διοργανώνει μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 5 χλμ. και βάδην 2 χλμ. μόνο για γυναίκες με την ονομασία WOMEN RUN. Φυσικά ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο