12o NIKE RUN

Η αθλητική εταιρεία ΝΙΚΕ διοργανώνει για 12η φορά τους πετυχημένους αγώνες ΝΙΚΕ RUN την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Τρίτση.

Share

12o NIKE RUN

Η αθλητική εταιρεία ΝΙΚΕ διοργανώνει για 12η φορά τους πετυχημένους αγώνες ΝΙΚΕ RUN την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Τρίτση.

Οι αγώνες που διεξάγονται τα τελευταία 4 χρόνια σε διάφορα πάρκα της ΑΘήνας συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον εκατοντάδων δρομέων ενώ συνδυάζουν τρέξιμο και διασκέδαση αλλά και πολλά δώρα.

O αγώνας θα διεξαχθεί στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης” στο Ίλιον όπου οι δρομείς θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην απόσταση των 10 χλμ σε ανώμαλο έδαφος.

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της σελίδας του NIKE RUN στο facebook.

Πατήστε εδώ και πάρτε μία γεύση από προηγούμενα  ΝΙΚΕ RUN.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ωραίοι αγώνες στην Κερκίνη
O κόσμος αγκάλλιασε τον αγώνα της Κερκίνης με περισσότερα από 450 δρομείς να τρέχουν στις δύο αποστάσεις του προγράμματος. Οι διαδρομές κινήθηκαν γύρω από τη λίμνη Κερκίνη σε όμορφα τοπία που απόλαυσαν όσοι έλαβαν μέρος είτε στα 10 είτε στα 21 χλμ. Νικητής στα 21 χλμ. ήταν ο Δημήτρης Τζεφαλής σε χρόνο 1:20:58 και ο Γεράσιμος Γρίβας στα 10 χλμ. σε 41:32. Δείτε τα αποτελέσματα και από τις δύο διαδρομές.
Αγώνες για όλες τις ηλικίες στη Δράμα
Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Περιφερειακός Ανώμαλος Δρόμος Δράμας-Σερρών-Καβάλας – Ε’ Γύρος της Πόλης” στην πόλη της Δράμας που διοργανώνουν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δράμας και ο Δήμος Δράμας. Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν αθλητές όλων των ηλικιών (από παιδιά δημοτικών) και σε αποστάσεις από 1.000 μ. έως και 10.000 μ.
16ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας 10 χλμ.
23-4-2016: Ο αγαπημένος αγώνας της Καλαμάτας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο