Endomarch Greece Run & Walk

3-4-2016: H Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Aware Δήμου Φιλοθέης σε συνεργασία με το Endomarch Worldwide διοργανώνει την Κυριακή 3 Απριλίου αγώνα δρόμου 5 χλμ. και περίπατο 2,5 χλμ.

Share

Την Κυριακή 3 Απριλίου θα διεξαχθεί για πρώτη φορά Αγώνας Δρόμου ενάντια στην Ενδομητρίωση με την ονομασία Endomarch Greece Run & Walk. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5 χλμ. και περίπατο 2,5 χλμ. και διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Aware στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού. Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ENDOMARCH WORLDWIDE (www.endomarch.org), το Παγκόσμιο Κίνημα Ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση*, μιας άγνωστης πάθησης που αφορά εκατομμύρια γυναίκες στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.
Στόχος του αγώνα είναι η ενημέρωση και παράλληλα η ευαισθητοποίηση του κοινού για τη γυναικολογική αυτή πάθηση. Μέρος των δράσεων του Κινήματος είναι η διεξαγωγή, κάθε χρόνο την άνοιξη, παρόμοιων αγώνων δρόμου και δράσεων σε 53 πόλεις ανά τον κόσμο!

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.endomarch.gr

* Τι είναι η ενδομητρίωση; Πρόκειται για μια παθολογική κατάσταση η οποία δημιουργείται όταν τμήματα του ενδομητρίου αναπτύσσονται εκτός μήτρας προκαλώντας δυνατούς πόνους, αιμορραγία και προβλήματα υπογονιμότητας. Απειλεί 1 στις 10 γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας και η σωστή και έγκαιρη διάγνωσή της ακόμα και σήμερα γίνεται δύσκολα.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χαμόγελα και αγώνες στο Ελληνικό!
Το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού φιλοξένησε τον 2ο Μητροπολιτικό Ημιμαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες με πάνω από 700 δρομείς να δίνουν το παρών, την Κυριακή 6 Απριλίου. Διοργανωτές και δρομείς έστειλαν μήνυμα για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στον συγκεκριμένο χώρο και πέρασαν ένα ευχάριστο δρομικό πρωϊνό. Δείτε τα αποτελέσματα.
2ος Ημιορεινός Δρόμος Νέας Φιγαλείας
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Sfakia Sky Marathon - 6ο Sfakia  Vertical Run - Arkalaki Run 2021
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες στα Σφακιά
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο