5ο Kallithea Run

17-4-2016: Αγώνες δρόμου στην Καλλιθέα

Share

Την Κυριακή 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά η διοργάνωση Kallithea Run στο κέντρο της Καλλιθέας. Οι αγώνες του προγράμματος θα έχουν φέτος νέα διαδρομή αλλά και νέα ώρα εκκίνησης.

Συγκεκριμένα, η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ. θα πραγματοποιηθεί στις 8:30 ενώ στις 10:00 θα δοθεί η εκκίνηση των 5 χλμ. Επιπλέον θα πραγματοποιηθεούν και αγώνες σκυταλοδρομίας 4 x 2.500μ. και 2 x 2.500μ.

Τα πακέτα συμμετοχής θα παραδοθούν το Σάββατο από την Πλατεία Δαβάκη από τις 10:00 έως και τις 20:00. Το Kallithea run διεξάγεται υπό Αιγίδα της Ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ.

Σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://kallithearun.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γέμισε δρομείς και πάλι το Φάληρο!
Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο 27ος Βαρτζάκειος αγώνας δρόμου 15 χλμ. όπου φέτος ήταν αφιερωμένος στον αγώνα “Ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού”. Στον αγώνα, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σ.Δ.Υ. Πειραιώς, συμμετείχαν περισσότεροι από 750 δρομείς με εκκίνηση και τερματισμό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Δείτε περισσότερα.
4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Γέφυρας Ρίου
11-9-2016: Ο Σύλλογος Μαζικού Αθλητισμού «Η ΖΕΥΞΗ» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων και την Δημοτική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου Πατρών, συνδιοργανώνουν τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Γέφυρας Ρίου.
Ημιμαραθώνιος και σκυταλοδρομίες στην Ελευσίνα
Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο ημιμαραθώνιος δρόμος στα χνάρια του Παυσανία από την Ελευσίνα με τερματισμό στο Στάδιο των Μεγάρων. Παράλληλα θα γίνουν και αγώνες σκυταλοδρομίας 2×10 χλμ., δυναμικού βαδίσματος αλλά και μικρότερων αποστάσεων για τα παιδιά.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο