Spetsathlon 2016

13/15-5-2016: H C Lab, και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Δήμου Σπετσών, διοργανώνει για άλλη μία φορά το Spetsathlon το τριήμερο 13-15 Μαΐου 2016.

Share

H C Lab, και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Δήμου Σπετσών, διοργανώνει για άλλη μία φορά το Spetsathlon το τριήμερο 13-15 Μαΐου 2016.
Πρόκειται για ένα τριήμερο που περιλαμβάνει κολυμβητικούς αγώνες και αγώνες ποδηλασίες αλλά και αγώνες τριάθλου στις αποστάσεις Sprint & Endurance.

Σύντομα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες ενώ οι εγγραφές και η προκήρυξη του αγώνα θα ανακοινωθεί και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://spetsathlon.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ο Attika RUN & FUN Grand Prix - Άλιμος
24-5-2015: Άλιμος – H FEEL GOOD Sports Club με την υποστήριξη της εταιρείας Τηλεπικοινωνιών Cyta και της ΕΥΔΑΠ ανακοινώνουν το “2ο Attika RUN & FUN Grand Prix”.
Αγώνας στη Βουλιαγμένη
O Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων ‘ΕΥΚΛΗΣ’ με την συμμετοχή και υποστήριξη του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων καθώς και την συμμετοχή και υποστήριξη στον εθελοντικό τομέα του ΚΕΘΕΑ διοργανώνει τον αγώνα 10 χλμ. Run the Lake.
Η Gehwol "τρέχει" και φέτος 20άρι
Μία εταιρεία που φροντίζει όσο καμία άλλη για τα …πόδια των δρομέων θα βρίσκεται στο πλευρό τους για μία ακόμη φορά στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας της Αθήνας 20 χλμ. που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών και το RUNNER την Κυριακή 11 Μαρτίου. Ο λόγος για τη Gehwol που εδώ και 135 χρόνια τώρα δημιουργεί προϊόντα για την προστασία και περιποίηση των ποδιών των αθλουμένων και όχι μόνο από φυσικά υλικά.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο