Βρυσεάδα 2015

13-9-2015: Ο Σύλλογος Βρυσεατών και φίλων της Αναβρυτής «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» διοργανώνει ορεινό αγώνα δρόμου την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στον ανατολικό Ταΰγετο στην περιοχή της Αναβρυτής.

Share
Ο Σύλλογος Βρυσεατών και φίλων της Αναβρυτής «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ» διοργανώνει ορεινό αγώνα δρόμου την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στον ανατολικό Ταΰγετο στην περιοχή της Αναβρυτής.
Ο αγώνας έχει μήκος 20 χλμ και κινείται στον ορεινό όγκο του «αρσενικού βουνού», του ανατολικού Ταϋγέτου, είναι κυκλική διαδρομή και αφετηρία και τερματισμό έχει το σχολείο της Αναβρυτής, όπου βρίσκονται το Βοτανολογικό μουσείου του Ταϋγέτου,  το γεωλογικό μουσείο του Ταϋγέτου, το λαογραφικό Μουσείο του Συλλόγου και η αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο http://vryseada.simpleapps.gr/
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βούλιαξαν οι Σπέτσες
Oι Σπέτσες έγιναν κέντρο του Αθλητισμού για το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε με χιλιάδες συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα του Spetses Mini Marathon 2013. Δείτε περισσότερα.
Τσίπης και Δημητρίου οι νικητές στο Σούλι
Με τη συμμετοχή 152 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μαΐου ο 2ος Ορεινός Αγώνας Θυσίας Σουλιωτών που είχε ως νικητές τους Άρη Τσίπη και την Αικατερίνη Δημητρίου. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
2ος ορειβατικός Μουρίκιος δρόμος
Ο Δήμος Μουρικιου διοργανώνει στις 6 Ιουνίου τον 2ο Ορειβατικό Μουρíκιου Δρóμο. Η διαδρομή είναι 24χλμ. δασικός δρόμος, χωματόδρομος εκ των οποίων τα 700 μέτρα είναι σε μονοπάτια. Οι αθλητές θα τρέχουν σε όλο το μήκος της διαδρομής κάτω από τη σκία των δέντρων.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο