3ο Spetsathlon

26-4-2015: Η C-lab διοργανώνει το τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου αγώνες τριάθλου sprint & endurance στις Σπέτσες.

Share

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου και συγκεκριμένα από τις 25-26 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν στις Σπέτσες το 3o Spetsathlon.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες τριάθλου των παρακάτω κατηγοριών:

Sprint:
750 μ. κολύμπι – 25 χλμ. ποδηλασία – 5 χλμ. τρέξιμο

Endurance:
1.500 μ. κολύμπι – 50 χλμ. ποδηλασία – 10 χλμ. τρέξιμο

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συμμετέχουν στις παραπάνω αποστάσεις ατομικά, ή ομαδικά (ένα άτομο για κάθε αγώνισμα) ενώ επιπλέον θα διεχξούν και αγώνες κολύμβησης 1.000 μ. αλλά και ποδηλατικός 25 χλμ. στους οποίους οι αθλητές θα μπορούν να συμμετέχουν επιπλέον δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης spetsathlon.com ή πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα από το Άρμα Πάρνηθας
Tην Κυριακή 14 Οκτωβρίου έγινε ο 5ος αγώνας ορεινού δρομου άρμα Πάρνηθας που διοργανώνεται από το Ε.Π.Ο.Σ Φυλής. Αυτή τη φορά στον αγώνα έλαβαν μέρος πάνω από 220 δρομείς και στιςς δύο διαδρομές του προγράμματος (10 και 17 χλμ.). Δείτε τα αποτελέσματα.
Ιεράπετρα City Run vol.4 in Stadium
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο