18ος Μπιζάνιος Δρόμος

15-2-2015: Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννίνων, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννιτών και τοπικοί αθλητικοί σύλλογοι διοργανώνουν τον 18ο Μπιζάνιο Δρόμο.

Share

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννίνων, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννιτών και τοπικοί αθλητικοί σύλλογοι διοργανώνουν τον 18ο Μπιζάνιο Δρόμο.

Πρόκειται για αγώνες ασφάλτου απόστασης 11,3 χλμ. που γίνονται στο πλαίσιο των εορτασμών για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων. 
Παράλληλα θα διεξαχθούν και αγώνες 1.000 – 2.000 μ. για παιδιά.

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας www.pkdi.gr

Για να κατεβάσετε την πλήρη προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7οι Αυξέντιοι Αγώνες Κρήτης – Μινωικά Αθλήματα
29-7-2018: Αθλήματα και αγώνες τρεξίματος 6,35 χλμ.
Δίαθλο στο πάρκο
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Οδυσσέας διοργανώνει την Κυριακή 22 Απριλίου 2012, στo Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον, αγώνα OPEN Ορεινού Διάθλου τύπου σκυταλοδρομίας (trail running, mountain bike) για ανεξάρτητους αθλητές.
2ος Ομήρειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος
27-5-2017: Αγώνες δρόμου θα πραγματοποιηθούν στο νήσι της Ίου το Σάββατο 27 Μαίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο