35ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ.

26-11-2017: Αγώνας 10 χλμ. του ΣΔΥΑ

Share

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί φέτος ο 35ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας με την τεχνική επιμέλεια της All About Running.
Το πρόγραμμα περιλαλμβάνει αγώνα 10 χλμ. (ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά – Παραλία Γλυφάδας και αναστροφή) για ενήλικες και αγώνα 2 χλμ. για παιδιά εντός των εγκαταστάσεων του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών  προκηρύσσει τον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου και την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει  η All  About Running.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά. 

Ώρα εκκίνησης: 09:30 π.μ.

Απόσταση αγώνα: 10 χλμ.

Περιγραφή διαδρομής αγώνα: 
Εκκίνηση έξω από το ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) αναστροφή (5χλμ.) και επιστροφή.
Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Ελληνικού και με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Τροφοδοσία:  Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ. και στον τερματισμό.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρεία My Laps και τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τα πρώτα 5 χλμ. σε 45 λεπτά και τα 10 χλμ. σε 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 35, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74, 75+.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Όριο Συμμετοχών: 2.000

Περίοδος Εγγραφών: Η περίοδος των εγγραφών θα ξεκινήσει εντός του Ιουλίου και λήγει την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.
Ο Αγώνας έχει όριο 2000 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα από την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου θα κλείσουν και οι εγγραφές. 
Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους.
Δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή μεταφορά σε άλλον της συμμετοχής.

Παράλληλοι αγώνες: Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 2 χλμ. για παιδιά 

Ώρα εκκίνησης: 09:35 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά ηλικίας μέχρι και 16 ετών , οι οποίοι θα τρέξουν με την ευθύνη των κηδεμόνων τους και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, διαφορετικά (σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής) θα πρέπει να παρευρεθεί ο κηδεμόνας κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.
Σε όσα παιδιά τερματίσουν το θα τους δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 7, 8-10, 11-13, 14-16.
Σε όλους τα παιδιά που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Όριο Συμμετοχών: 500

Περίοδος Εγγραφών: Η περίοδος των εγγραφών θα ξεκινήσει εντός του Ιουλίου και λήγει την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.
Ο Αγώνας έχει όριο 500 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα από την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου θα κλείσουν και οι εγγραφές. 

Δείτε περισσότερα στη σελίδα της διοργάνωσης www.athenshealthrun.gr    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου "Μονοπάτι Παρνασσού 2014" (εξ αναβολής)
Την Κυριακή 15 Ιουνίου ο αγώνας της Αμφίκλειας
Orliakas Race & Portitsa Trail
17-4-2016: Οι Δρομείς Υγείας Γρεβενών πρόκειται να διοργανώσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος “ORLIAKAS RACE” και “PORTITSA TRAIL”.
6ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος «Ανοπαία Ατραπός»
3-5-2015: Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας η «Τραχίνα» θα πραγματοποιήσει στο Όρος Καλλίδρομο τον 6ο Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος «Ανοπαία Ατραπός».
Back to Top