Μετάβαση στο περιεχόμενο

1ος Δρόμος Ραμνούς

22-2-2015: Ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθώνα με συνδιοργανωτή τον Α.Σ ΡΑΜΝΟΥΣ υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθωνα, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 10.500 μ.

Share

Ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθώνα με συνδιοργανωτή τον Α.Σ  ΡΑΜΝΟΥΣ  υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθωνα, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 10.500 μ. με εκκίνηση έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας την αρχαία Ραμνούς, και τερματισμό ένα από τα ωραιότερα χωρία τις αττικής το Γραμματικό.

Ο 1ος Δρόμος Ραμνούς θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10.30 πμ. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Θα δοθεί μετάλλιο και αναμνηστικά σε όλους τους τερματίσαντες,καθως και στον τερματισμό θα σας περιμένει παραδοσιακό τοπικό κέρασμα. Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα -πληροφορίες- στοιχεία  και φόρμα εγγραφής το συντομότερο. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε και να τρέξετε στα ιστορικά αξιοθέατα τις περιοχής μας σε μια πανέμορφη διαδρομή φυσικού κάλους ανάμεσα σε ελαιώνες αμπέλια και πεύκα.

Μαραθωνοδρομοι ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθωνος – Α.Σ ΡΑΜΝΟΥΣ

http://telmissos.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αντίπαλο τον καιρό
Ούτε ο κακός καιρός δεν κατάφερε να σταματήσει τους 100 και πλέον δρομείς που έλαβαν μέρος στον Ziria Trail Race αλλά και το μικρότερο αγώνα των 7 χλμ. που έγιναν την Κυριακή στο βουνό της Κορινθίας. Μπορεί οι διοργανωτές να αναγκάστηκαν να κάνουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής στη διαδρομή παρόλα αυτά η διοργάνωση ήταν και φέτος αρκετά καλή με τους συμμετέχοντες να απολαμβάνουν τους αγώνες. Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα.
Τελικά αποτελέσματα αγώνα 7 ημερών του Διεθνούς Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων Αθήνας 2010, Ελληνικό
Αποτελέσματα ανά 12 ώρες του αγώνα 7 ημερών του Athens International Ultramarathon Festival 2010.
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE