1ος Δρόμος Ραμνούς

22-2-2015: Ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθώνα με συνδιοργανωτή τον Α.Σ ΡΑΜΝΟΥΣ υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθωνα, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 10.500 μ.

Share

Ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθώνα με συνδιοργανωτή τον Α.Σ  ΡΑΜΝΟΥΣ  υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθωνα, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 10.500 μ. με εκκίνηση έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας την αρχαία Ραμνούς, και τερματισμό ένα από τα ωραιότερα χωρία τις αττικής το Γραμματικό.

Ο 1ος Δρόμος Ραμνούς θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10.30 πμ. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Θα δοθεί μετάλλιο και αναμνηστικά σε όλους τους τερματίσαντες,καθως και στον τερματισμό θα σας περιμένει παραδοσιακό τοπικό κέρασμα. Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα -πληροφορίες- στοιχεία  και φόρμα εγγραφής το συντομότερο. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε και να τρέξετε στα ιστορικά αξιοθέατα τις περιοχής μας σε μια πανέμορφη διαδρομή φυσικού κάλους ανάμεσα σε ελαιώνες αμπέλια και πεύκα.

Μαραθωνοδρομοι ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθωνος – Α.Σ ΡΑΜΝΟΥΣ

http://telmissos.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
2o Heraklion Cosmos Sport Run
21-01-2018: Αγώνες δρόμου 5 & 10χλμ. στο Ηράκλειο Κρήτης
4οι Ορεινοί Αγώνες Καβουσίου Ιεράπετρας
20-9-2015: Ο ΠΣ Καβουσίου σε συνεργασία με τον ΟΥΚ θα πραγματοποιήσει ορεινούς αγώνες και παράλληλες αθλητικές δραστηριότητες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο