Μετάβαση στο περιεχόμενο

2nd The Double Road Race Athens

Share

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, το 2ο Double Road Race Athens 2014. Δυνατότητα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι δρομείς άνω των 18ετών με κόστος συμμετοχής το ποσό των 20 ευρώ.

Οι διοργανωτές επιθυμώντας να διατηρήσουν και να αναβαθμίσουν το επίπεδο της διοργάνωσης και των ποιοτικών χαρακτηριστικών του αγώνα και σεβόμενοι πρωτίστως τους συμμετέχοντες, έθεσαν ανώτατο όριο συμμετοχών, προκειμένου να είναι συνεπείς προς τις  προσδοκίες για ένα αγώνα, ποιοτικό και  αξιόλογο. Για το σκοπό αυτό θα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αποδοχής εγγραφών

Μερικές πληροφορίες για τον αγώνα 

Οι δρομείς καλούνται να καλύψουν αρχικά, μια απόσταση 10 χλμ και μετά από προκαθορισμένο διάλειμμα αποκατάστασης, (διάρκειας 1 ώρας και 45 λεπτών μετά την εκκίνηση των 10.000 μ), με τη φροντίδα εξειδικευμένου προσωπικού , έχουν πρόσβαση σε διάφορες μορφές υποστήριξης, οι οποίες θα τους βοηθήσουν ουσιαστικά να ανακτήσουν δυνάμεις ώστε να προετοιμαστούν για το 2ο  μέρος του αγώνα. Φυσικοθεραπευτές, μασέρ, γυμναστές, στατικά ποδήλατα, στρώματα και foam rollers βρίσκονται στον κλειστό και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για την καλύτερη μυϊκή επαναφορά και προστασία των αθλητών. Στη συνέχεια οι δρομείς, ολοκληρώνουν την προσπάθεια τους συμμετέχοντας στο 2ο μέρος του αγώνα, τον δρόμο των 5 χλμ.  

Περισσότερα δείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
63ος Δρόμος σε Ανώμαλο Έδαφος «Κ. Κοτζιά»
13-1-2019: Αγώνες στο Άλσος Ν. Σμύρνης
1ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Φυλής
5-6-2016: O Α.Σ. Αγών διοργανώνει την Κυριακή 5 Ιουνίου τον 1ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Φυλής.
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE