Run the lake 10 χλμ.

14-12-2014: Aγώνας δρόμου 10 χλμ. στη Λίμνη της Βουλιαγμένης από τον Ευκλή.

Share

Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων “ΕΥΚΛΗΣ” με την ευγενική χορηγία της Λίμνης Βουλιαγμένης και την υποστήριξη του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, σας προσκαλεί στις 14 Δεκεμβρίου 2014 στον τρίτο αγώνα δρόμου RUN THE LAKE 10 χλμ με εκκίνηση και τερματισμό τη Λίμνη Βουλιαγμένης και διαδρομή περιμετρικά της θάλασσας στους κόλπους Βουλιαγμένης και Καβουρίου.

Θα διεξαχθεί επίσης και αγώνας 2 χλμ για παιδιά. (O αγώνας 2 χλμ για παιδιά θα διεξαχθεί εφόσον εξασφαλισθούν πλήρως οι κατάλληλες συνθήκες)

Σε λίγες μέρες θα ακολουθήσει αναλυτική προκήρυξη με τις λεπτομέρειες των αγώνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6-12-2014: Ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ελευσίνας και τον Δήμο Ελευσίνας , θα διοργανώσει και πάλι τον Αγώνα 6 και 12 ωρών εντός σταδίου.
23ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Nέα από τον Ταϋγετο
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις για το φετινό Taygetos Challenge έναν αγώνα που φέτος αναμένεται γεμάτος εκπλήξεις. Στη φετινή διοργάνωση το παρών θα δώσει και η αγωνιστική ομάδα της Salomon που θα εκπροσωπείται από μερικούς εκ των κορυφαίων δρομέων του βουνού. Δεν είναι όμως μόνον αυτό καθώς οι διοργανωτές έρχονται κεφάτοι και με πολύ διάθεση να προσφέρουν μοναδικές στιγμές σε όσους αποφασίσουν να λάβουν μέρος.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο