Λιμποβίσι – Χρυσοβίτσι

3-5-14: Αγώνα Δρόμου προς τιμήν του Γέρου του Μοριά οργάνωσε το πρωί του Σαββάτου 3 Μαΐου ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών.

Share
Στον αγώνα στον οποίο συμμετείχαν περίπου δέκα δρομείς, ξεκίνησε περίπου στις 10.00 το πρωί μπροστά από το σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στο Λιμποβίσι και ο τερματισμός έγινε στην προτομή του Γέρου στην πλατεία του Χρυσοβιτσίου, επί της οποίας αναγράφεται η πράξη ανακήρυξής του σε Αρχιστράτηγο.
Η διαδρομή ήταν «Λιμποβίσι – Αρκουδόρεμα – Πιάνα – Γιανναρέικα – Μυλόστρατα – Χρυσοβίτσι» , συνολικού μήκους περί τα 15 χιλιόμετρα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Πραχαλιάς αρχικά εξήγησε στους δρομείς τη διαδρομή και στη συνέχεια ξεκίνησε ο αγώνας δρόμους.
Η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε στα πλαίσια του φετινού εορτασμού του θρησκευτικού προσκυνήματος του Κολοκοτρώνη στην Παναγιά του Χρυσοβιτσίου, την ανακήρυξη του ως Αρχιστράτηγου, και τη συγκρότηση της πρώτης επαναστατικής κυβέρνησης της Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου στο Χρυσοβίτσι.
[!%ARTICLE_MODULE_ID:151:%!]
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge by Salomon 2014
Ένα καταπληκτικό διήμερο, με πολύ δράση, το οποίο θα μείνει για καιρό χαραγμένο στη μνήμη όλων όσων επισκέφτηκαν την Καρδαμύλη, είτε ως αθλητές είτε ως θεατές, για τους αγώνες του Taygetos Challenge by Salomon.
1ος Αττικός Αγώνας Δρόμου
20-5-2018: Αγώνες σε 22 Δήμους της Αττικής
Gerania Vertical Kilometer
13-9-2015: Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Gerania Vertical Kilometer στο Λουτράκι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο