Run Greece Ηράκλειο 2014

27-4-2014: Νέο ρεκόρ συμμετοχών στον 2ο αγώνα Run Greece που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Ηρακλείου στις 27 Απριλίου 2014.

Share

Mε πολύ μεγαλη επιτυχια πραγματοποιήθηκε ο 2ος αγώνας της σειράς Run Greece στο Ηράκλειο. Η κρητική πρωτεύουσα γέμισε δρομείς καθώς πάνω από 1.700 δρομείς συμμετείχαν στους αγώνες των 5 και 10 χλμ. ενώ εκατοντάδες παιδιά έτρεξαν στον παιδικό αγώνα.

Η σειρά Run Greece λαμβάνει χώρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονια και περνά από μεγάλες πόλεις της επαρχίας. Ο επόμενος αγώνες θα γίνει στα Ιωάννινα στις 11 Μαΐου.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3oς Ημιμαραθώνος Χίου
Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου διοργανώνει τον 3ο Ημιμαραθώνιο στη Χίο, στο νησί της Μαστίχας και Παράλληλους Αγώνες Δρόμου (για ενήλικες και για παιδιά) με την ονομασία “ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΩΡΓΗΣ ΠΑΠΑΔΗΣ” την Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014.
10ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού "Αυτισμός Ελπίδα"
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Ιδανικό ξεκίνημα!
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αγωνιστική δρομική χρονιά στον 12ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου στο Άλσος Δαφνίου με τη συμμετοχή 560 δρομέων ενώ έτρεξαν και 70 παιδιά στον αγώνα των 2 χλμ. Στον αγώνα των 10 χλμ. που στέφθηκε με οργανωτική επιτυχία επικράτησε ο Παύλος Τζαναβάρας με 36:09 ενώ στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Άννα Στυλιανάκη με 46:19. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο