Ο αγαπημένος των δρομέων

Ο Αγώνας Δρόμου του Σ.Δ.Υ. Πειραιά είναι από τους παλιούς και αγαπημένους των κατοίκων της πρωτεύουσας και των γύρων περιοχών. Μετά και την περσινή επιτυχημένη προσπάθεια αναβάθμισης αναμένεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση από παλιούς αλλά και από νέους δρομείς.

Share

Οι κινήσεις που έκανε πέρυσι ο Σ.Δ.Υ. Πειραιά για την αναβάθμιση του αγώνα στο οργανωτικό αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι (π.χ. πρώτη φορά χρήσης ηλεκτρονικής χρονομέτρησης) συγκέντρωσαν στην γραμμή της εκκίνησης στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά 450 δρομείς, αριθμός που αποτέλεσε και ρεκόρ συμμετοχών στον αγώνα όπου νικητής ήταν ο Άκης Αναγνώστου με 49:28.

Συνεχίζοντας σ’ αυτούς τους ρυθμούς ο Σ.Δ.Υ. Πειραιά διοργανώνει και φέτος τον 23ο Αγώνα Δρόμου 14 χλμ. ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009 στον Αγ. Κοσμά.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου:
ΑΚΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ & ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 2, «ΠΥΡΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ», 185 31 ΠΕΙΡΑΙΑΣ και στο τηλ.-φαξ: 2104171009.

Επιπλέον στo πλαίσιo ενημέρωσης του κοινού για θέματα που αφορούν στην υγεία και με σύνθημα «Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ» το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ. Πειραιά αποφάσισε και πρόκρινε την προβολή του σώματος των εθελοντών που έχουν συστήσει το “ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΜΕΤΑΞΑ»”.
Έτσι την ημέρα του αγώνα θα παρευρίσκεται αντιπροσωπεία του συνδέσμου για την ενημέρωση του κοινού στο τεράστιο έργο που έχουν αναλάβει, με την υποστήριξη εκατοντάδων ασθενών καρκινοπαθών που βρίσκονται στα όρια της οικονομικής ανέχειας. Η δράση τους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε πολλούς συμπολίτες μας και παραμένει σε γενικές γραμμές άγνωστη στους περισσότερους από μας.

Να σημειώσουμε ότι από το 2010 ο αγώνας θα μετονομαστεί σε «Βαρτζάκειο Δρόμο Υγείας 14 & 2 χλμ.» προς τιμή του μέλους του Σ.Δ.Υ.Π. Χρήστου Βαρτζάκη που έχασε πρόσφατα τη ζωή του. Επίσης γίνονται προσπάθειες με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Πειραιά να διεξαχθεί ο αγώνας μέσα στα διοικητικά όρια της πόλης του Πειραιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ο Edipsos Multisport & Wellness Festival
29-9-2017/1-10-2017: Αγώνες ευζωίας και πολιτισμού
Moraitis Run 2018
6-5-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
10ος επετειακός αγώνας δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο