Ρεκόρ συμμετοχών και κακοκαιρίας στο 10άρι του ΣΔΥ Αθηνών!

Μπορεί οι αντίξοες καιρικές συνθήκες να επέφεραν αλλαγές στα σχέδια των διοργανωτών, δεν επηρεάσαν όμως τη διάθεση των δρομέων που παρά τις προβλέψεις για καταιγίδες, έδωσαν βροντερό παρών, αποδεικνύοντας ότι είναι… παντός καιρού. Το αποτέλεσμα ήταν ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών για τον 10άρι του ΣΔΥ Αθηνών που παρά τις δυσκολίες, ξεκίνησε δυναμικά την 4η του δεκαετία. Δείτε όλα τα αποτελέσματα!

Share

Μπορεί οι αντίξοες καιρικές συνθήκες να επέφεραν αλλαγές στα σχέδια των διοργανωτών, δεν επηρεάσαν όμως τη διάθεση των δρομέων που παρά τις προβλέψεις για καταιγίδες, έδωσαν βροντερό παρών, αποδεικνύοντας ότι είναι… παντός καιρού. Το αποτέλεσμα ήταν ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών για τον 10άρι του ΣΔΥ Αθηνών που παρά τις δυσκολίες, ξεκίνησε δυναμικά την 4η του δεκαετία.
 
Έτσι περισσότεροι από 1650 δρομείς ξεκίνησαν από το στάδιο στίβου του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά για τη διαδρομή των 10 χλμ. η οποία αποδείχθηκε αρκετά επεισοδιακή αφού κατά τη διάρκεια του αγώνα έπνεεαν δυνατοί άνεμοι, έπεφτε βροχή ενώ κάποιες στιγμές είχαμε και χαλαζόπτωση.

Παρ’ όλα αυτά η απόφαση των διοργανωτών να μεταφερθεί το σύνολο των λειτουργιών του αγώνα στο κλειστό του στίβου, βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή του και λίγο πριν τις 10:00 όλα ήταν έτοιμα για την εκκίνηση.

Μεγάλος νικητής του αγώνα ο Γιάννης Παπαδόπουλος με 34:01 ενώ στις γυναίκες επικράτησε η πρωταθλήτρια μας Πόπη Αστροπεκάκη με 38:39.

Δείτε όλα τα ανεπίσημα αποτελέσματα, στη γενική και ανά ηλικιακή κατηγορία, στα οποία μπορείτε να κάνετε αναζήτηση με τον αριθμό ή το όνομά σας και εκτυπώστε το αναμνηστικό σας δίπλωμα.


Ο νικητής του αγώνα, Γιάννης Παπαδόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Atlas Trail Running
Δείτε την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Samaria Run 2017
7-5-2017: Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ορεινού τρεξίματος από τον Ελληνιό Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων.
10ο Spetses mini Marathon - Ακύρωση
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους αγώνες των Σπετσών
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο