H Dole “τρέχει” μαζί σας στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας!

Για μία ακόμα φορά η Dole στηρίζει τους δρομείς. Αυτή τη φορά θα είναι χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Αγ. Κοσμά παρέχοντας πολύτιμη ενέργεια στον τερματισμό στους περισσότερους από 2.000 δρομείς που θα πάρουν μέρος. Καλή επιτυχία σε όλους!

Share

Για μία ακόμα φορά η Dole στηρίζει τους δρομείς. Αυτή τη φορά θα είναι χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Αγ. Κοσμά παρέχοντας πολύτιμη ενέργεια στον τερματισμό στους περισσότερους από 2.000 δρομείς που θα πάρουν μέρος.

Οι μπανάνες
Η μπανάνα είναι από τα πιο αγαπητά τροπικά φρούτα στην Ευρώπη. Σνακ, κρέμα για το μωρό ή πηγή ενέργειας για όσους αθλούνται, η μπανάνα είναι μια γλυκιά απόλαυση την οποία μπορεί κανείς να ευχαριστηθεί όλο το χρόνο.

Δείτε εδώ περισσότερα για τις μπανάνες Dole

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξτε γύρω από τη Λιμνοθάλασσα
Για 6η χρονιά διεξάγεται ο αγώνας δρόμου 12 χλμ. “Γύρος Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού” στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ο αγώνας διεξάγεται το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ενώ μετά θα ακολουθήσει η Ψαράδικη Γιορτή.
Ursa Trail 2025
Οι πληροφορίες των αγώνων
Virtual ο 44ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21χλμ.
Ξεκίνησαν την Κυριακή 7 Μαρτίου οι εγγραφές
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο