H Dole “τρέχει” μαζί σας στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας!

Για μία ακόμα φορά η Dole στηρίζει τους δρομείς. Αυτή τη φορά θα είναι χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Αγ. Κοσμά παρέχοντας πολύτιμη ενέργεια στον τερματισμό στους περισσότερους από 2.000 δρομείς που θα πάρουν μέρος. Καλή επιτυχία σε όλους!

Share

Για μία ακόμα φορά η Dole στηρίζει τους δρομείς. Αυτή τη φορά θα είναι χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Αγ. Κοσμά παρέχοντας πολύτιμη ενέργεια στον τερματισμό στους περισσότερους από 2.000 δρομείς που θα πάρουν μέρος.

Οι μπανάνες
Η μπανάνα είναι από τα πιο αγαπητά τροπικά φρούτα στην Ευρώπη. Σνακ, κρέμα για το μωρό ή πηγή ενέργειας για όσους αθλούνται, η μπανάνα είναι μια γλυκιά απόλαυση την οποία μπορεί κανείς να ευχαριστηθεί όλο το χρόνο.

Δείτε εδώ περισσότερα για τις μπανάνες Dole

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πέρασε από τον Υμηττό το Trail Project
Στον Υμηττό έγινε ο τρίτος αγώνας της σειράς Trail Project την Κυριακή με τη συμμετοχή πάνω από 110 δρομέων. Σε μία γρήγορη διαδρομή 12 χλμ. στις πλαγιές του αθηναϊκού βουνού και κάτω από έναν καυτό ήλιο όλοι έδωσαν τη δική τους μάχη και έζησαν μία ακόμα εμπειρία αγώνα όπως την προσφέρει η σειρά των αγώνων Trail Project. Νικητές αναδείχθηκαν ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος και η Μίνα Συλαίου σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα.
Αγώνας μνήμης και αναγνώρισης
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 2ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου Αίγινας “Γεώργιος Κωστάκος” καθώς οι εκδηλώσεις μνήμης συνεχίζονται για τον σημαντικό Έλληνα ηθοποιό του Μπρόντγουεη, Τζορτζ Μπεστ Κωστάκο και στην ιδαίτερη πατρίδα του την Αίγινα.
Ο χειμερινός Ενιπέας
Ο 6ος Χειμωνιάτιος Ενιπέας, ο αγώνας που έχει πλέον καθιερωθεί στο αγωνιστικό καλεντάρι της χώρας θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Λιτόχωρο Πιερίας. Η συνολική απόσταση είναι 23 χλμ. πάνω σε μονοπάτια του Ολύμπου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο