H Dole “τρέχει” μαζί σας στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας!

Για μία ακόμα φορά η Dole στηρίζει τους δρομείς. Αυτή τη φορά θα είναι χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Αγ. Κοσμά παρέχοντας πολύτιμη ενέργεια στον τερματισμό στους περισσότερους από 2.000 δρομείς που θα πάρουν μέρος. Καλή επιτυχία σε όλους!

Share

Για μία ακόμα φορά η Dole στηρίζει τους δρομείς. Αυτή τη φορά θα είναι χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Αγ. Κοσμά παρέχοντας πολύτιμη ενέργεια στον τερματισμό στους περισσότερους από 2.000 δρομείς που θα πάρουν μέρος.

Οι μπανάνες
Η μπανάνα είναι από τα πιο αγαπητά τροπικά φρούτα στην Ευρώπη. Σνακ, κρέμα για το μωρό ή πηγή ενέργειας για όσους αθλούνται, η μπανάνα είναι μια γλυκιά απόλαυση την οποία μπορεί κανείς να ευχαριστηθεί όλο το χρόνο.

Δείτε εδώ περισσότερα για τις μπανάνες Dole

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας σε μαγικό τοπίο
Το Σάββατο 13 Αυγούστου με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Μενδενίτσας και ώρα 18.30, θα διεξαχθεί ο 5ος Αγώνας Δρόμου απόστασης 13.700 μ. διάσχισης του Καλλίδρομου. Η διαδρομή του αγώνα είναι μία από τις ομορφότερες μέσα στα αιωνόβια έλατα του Καλλίδρομου με εκκίνηση στα 520 μ., στη συνέχεια φτάνει εως και τα 810 μ. για να επιστρέψει με συνεχή ήπια κατηφορική κλίση στο σημείο εκκίνησης, την πλατεία της Μενδενίτσας.<
Sougliani Trail 2026
Sougliani Trail 2026
22ος Αγώνας Δρόμου Στέρνες - Κόφινας - Ιερά Μ. Κουδουμά
24-4-2016: Η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Γόρτυνας, η Ιερά Μονή Κουδουμά και ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης διοργανώνουν ανώμαλο αγώνα δρόμου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο