H Dole “τρέχει” μαζί σας στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας!

Για μία ακόμα φορά η Dole στηρίζει τους δρομείς. Αυτή τη φορά θα είναι χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Αγ. Κοσμά παρέχοντας πολύτιμη ενέργεια στον τερματισμό στους περισσότερους από 2.000 δρομείς που θα πάρουν μέρος. Καλή επιτυχία σε όλους!

Share

Για μία ακόμα φορά η Dole στηρίζει τους δρομείς. Αυτή τη φορά θα είναι χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στον Αγ. Κοσμά παρέχοντας πολύτιμη ενέργεια στον τερματισμό στους περισσότερους από 2.000 δρομείς που θα πάρουν μέρος.

Οι μπανάνες
Η μπανάνα είναι από τα πιο αγαπητά τροπικά φρούτα στην Ευρώπη. Σνακ, κρέμα για το μωρό ή πηγή ενέργειας για όσους αθλούνται, η μπανάνα είναι μια γλυκιά απόλαυση την οποία μπορεί κανείς να ευχαριστηθεί όλο το χρόνο.

Δείτε εδώ περισσότερα για τις μπανάνες Dole

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα μονοπάτια του Ενιπέα
Στα μονοπάτια του μοναδικού φαραγγιού του Ενιπέα θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν οι 300 τυχεροί συμμετέχοντες του αντίστοιχου αγώνα ορεινού δρόμου αφού πρώτα δράσουν γρήγορα και δηλώσουν συμμετοχή έγκαιρα στις προβλεπόμενες ημέρες.
Γύρος Καδμείας 2017
31-12-2017: Αγώνες δρόμου για όλες τις ηλικίες στην Θήβα
Στην καρδιά της Μακεδονίας
Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στον ημιμαραθώνιο του Ν. Πέλλας. Ιδανική επιλογή για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας αλλά και για όλους που δεν τους τρομάζουν τα χιλιόμετρα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο