Το φυσικό μεταλλικό νερό “Βίκος” στο 10άρι

Η ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα είναι το Α και το Ω. Στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος έχει αναλάβει την ενυδάτωση των 2.000 και πλέον δρομέων που θα λάβουν μέρος βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να πετύχουν ένα νέο ρεκόρ αλλά και να ξεδιψάσουν μετά την προσπάθειά τους. Δείτε περισσότερα.

Share

Η ενυδάτωση πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον αγώνα είναι το Α και το Ω. Στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, το φυσικό μεταλλικό νερό “Βίκος” έχει αναλάβει την ενυδάτωση των 2.000 και πλέον δρομέων που θα λάβουν μέρος βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να πετύχουν ένα νέο ρεκόρ αλλά και να ξεδιψάσουν μετά την προσπάθειά τους.

Το φυσικό μεταλλικό νερό “Βίκος” θα είναι για μία ακόμα φορά δίπλα στους δρομείς αφού θα είναι χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας παρέχοντας άφθονο νερό τόσο στον σταθμό υδροδοσίας στο 5ο χλμ. όσο και στον τερματισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Στις λίστες που ακολουθούν στην πρώτη στήλη (Θ1) αναγράφεται η θέση στην γενική κατάταξη στην δεύτερη (Θ2) ανά φύλο και στην τρίτη (Θ3) ανά ηλικιακή κατηγορία.
Ο χρόνος που αναγράφεται είναι ο συνολικός χρόνος από την πιστολιά του αφέτη.
2ος Λαϊκός Δρόμος Χαλκίδας
26-4-2015: Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ευβοίας σε συνεργασία με το Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ., τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης» και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς-Εύβοιας, διοργανώνει τον 2ο Λαϊκό Δρόμο 12 χλμ, με ταυτόχρονους αγώνες 5 Χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά.
8ος  Λαϊκός Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου Φρουσιούνας
26-07-2018: Για όγδοη φορά θα πραγματοποιηθεί ο λαϊκός αγώνας δρόμου στην Αργολίδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο