Αγώνας στη Μάνεση Μεσσηνίας

Το Σάββατο 10 Αυγούστου θα διοργανωθεί ο 6ος αγώνας δρόμου Δαϊκλής 2013. Η διαδρομή είναι Αριστομένη – Μάνεση κι έχει απόσταση 7,5 χλμ. πάνω σε άσφαλτο.

Share

6ος Αγώνας Δρόμου Δαϊκλής
Το Σάββατο 10 Αυγούστου θα διοργανωθεί ο 6ος αγώνας δρόμου Δαϊκλής 2013. Η διαδρομή είναι Αριστομένη – Μάνεση κι έχει απόσταση 7,5 χλμ. πάνω σε άσφαλτο. 

Για δηλώσεις συμμετοχής στο 6936793473 Νικολόπουλο Ηλία και στην ιστοσελίδα www.sdym.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν  συμμετοχή και την ημέρα του αγώνα

ΕΠΑΘΛΑ : μετάλλια κύπελλα στους τρεις πρώτους και μετάλλια σε όλους όσους τερματίσουν. Στους φιλοξενούμενους θα παραταθεί γεύμα με άφθονη μπύρα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: O ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ορεινός Δρόμος «Σωκράτης» 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Κρόνιον Πέρασμα & Δρόμοι Πάρνωνα
Δείτε τις προκηρύξεις των αγώνων
Αποτελέσματα
Επίσημα τερμάτισαν 1519 δρομείς, ενώ δεκάδες άλλοι έτρεξαν χωρίς να έχουν προμηθευθεί αριθμό και chip χρονομέτρησης, γεγονός βέβαια που κάθε άλλο παρά θετικό είναι αφού με τον τρόπο αυτό, οι συγκεκριμένοι δρομείς απολαμβάνουν τον αγώνα χωρίς να υποστηρίζουν τις προσπάθειες των διοργανωτών αλλά και των υπολοίπων δρομέων που αντιλαμβάνονται ότι ένας καλά οργανωμένος αγώνας έχει και αντίστοιχο κόστος το οποίο και θα πρέπει με κάποιον τρόπο να επιμερισθεί. Δείτε τους δρομείς και τους χρόνους τους΄από την 1001η μέχρι και την 1519η θέση.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο