41ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμού “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2008”

Μαυρομμάτι Καρδίτσας, 21 Ιουνίου 2008

Share

41ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2008”
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας γενέτειρα του Ήρωα του 21 Γ. Καραϊσκάκη, σε Νομαρχιακό επίπεδο και για επτά ημέρες, γίνονται μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμή του. Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων ο πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” οργανώνει κάθε χρόνο και τον Καραϊσκάκειο δρόμο.
Ο αγώνας φέτος θα γίνει το Σάββατο 21 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων. Η εκκίνηση θα γίνει στις 6.30 μ.μ. από την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, και ο τερματισμός στην πλατεία του Μαυρομματίου μπροστά στον επιβλητικό έφιππο ανδριάντα του Γ. Καραϊσκάκη. Μετά τον τερματισμό των αθλητών θα ακολουθήσει φαντασμαγορικό θέαμα με παρουσίαση χορευτικών τμημάτων από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, την Βουλγαρία, την Γεωργία, την Σενεγάλη, την Τουρκία, το Μεξικό, την Κύπρο, και την Ουκρανία.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στα τηλέφωνα:
2445097571 κιν.6977947689 κ. Δημ. Γιώτη
και 6973035858 κ. Γ. Τρίψα
e-
mail: e.s.m.k@mail.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
280 συμμετοχές στον Πάρνωνα
Με 280 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 1ος Ημιμαραθώνιος Πάρνωνα “Τα Καρυάτεια” στις Καρυές Λακωνίας. Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Μάντζιαρής και η Φιλίππα Πουλίδου. Δείτε περισσότερα.
4ος Ορεινός Αγώνας: Kissavos Marathon Race - Αναβολή
Aγώνες 40, 21, 12χλμ. και για παιδιά
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο