41ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμού “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2008”

Μαυρομμάτι Καρδίτσας, 21 Ιουνίου 2008

Share

41ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2008”
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας γενέτειρα του Ήρωα του 21 Γ. Καραϊσκάκη, σε Νομαρχιακό επίπεδο και για επτά ημέρες, γίνονται μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμή του. Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων ο πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” οργανώνει κάθε χρόνο και τον Καραϊσκάκειο δρόμο.
Ο αγώνας φέτος θα γίνει το Σάββατο 21 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων. Η εκκίνηση θα γίνει στις 6.30 μ.μ. από την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, και ο τερματισμός στην πλατεία του Μαυρομματίου μπροστά στον επιβλητικό έφιππο ανδριάντα του Γ. Καραϊσκάκη. Μετά τον τερματισμό των αθλητών θα ακολουθήσει φαντασμαγορικό θέαμα με παρουσίαση χορευτικών τμημάτων από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, την Βουλγαρία, την Γεωργία, την Σενεγάλη, την Τουρκία, το Μεξικό, την Κύπρο, και την Ουκρανία.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στα τηλέφωνα:
2445097571 κιν.6977947689 κ. Δημ. Γιώτη
και 6973035858 κ. Γ. Τρίψα
e-
mail: [email protected]mail.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ημιμαραθώνιος στην Πτολεμαΐδα
Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά ο Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου ΔΕΗ με την επωνυμία “Μνήμες λιγνίτη” στην Πτολεμαΐδα. Δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα.
Αγώνας στα Αθικια Κορίνθου
Αγώνας δρόμου προς τιμή του Σωτήριου Διδασκάλου, δωρητή του πνευματικού κέντρου στην περιοχή Αθίκια Κορινθίας θα γίνει την Κυριακή 22 Μαΐου. Ο αγώνας μήκους 7,2 χλμ περιλαμβάνει 5,4 χλμ σε άσφαλτο και 1,8 χλμ σε ανώμαλο έδαφος.
1oς Ορεινός Αγώνας Δρόμου Παλιουρίου
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο