41ο Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμού “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2008”

Μαυρομμάτι Καρδίτσας, 21 Ιουνίου 2008

Share

41ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ “ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΑ 2008”
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας γενέτειρα του Ήρωα του 21 Γ. Καραϊσκάκη, σε Νομαρχιακό επίπεδο και για επτά ημέρες, γίνονται μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμή του. Στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων ο πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” οργανώνει κάθε χρόνο και τον Καραϊσκάκειο δρόμο.
Ο αγώνας φέτος θα γίνει το Σάββατο 21 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων. Η εκκίνηση θα γίνει στις 6.30 μ.μ. από την κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, και ο τερματισμός στην πλατεία του Μαυρομματίου μπροστά στον επιβλητικό έφιππο ανδριάντα του Γ. Καραϊσκάκη. Μετά τον τερματισμό των αθλητών θα ακολουθήσει φαντασμαγορικό θέαμα με παρουσίαση χορευτικών τμημάτων από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, την Βουλγαρία, την Γεωργία, την Σενεγάλη, την Τουρκία, το Μεξικό, την Κύπρο, και την Ουκρανία.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή στα τηλέφωνα:
2445097571 κιν.6977947689 κ. Δημ. Γιώτη
και 6973035858 κ. Γ. Τρίψα
e-
mail: e.s.m.k@mail.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρείτε το όνομα σας στη λίστα με τους συμμετέχοντες του 29ου Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. Αρχικά Λ έως και N
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 29ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 Χλμ. ή 2 Χλμ. για παιδιά – βρείτε το όνομα σας (πατήστε Ctrl+F και πληκτρολογίστε το με κεφαλαίους χαρακτήρες χωρίς τόνους) ελέγξτε αν είναι σωστά τα στοιχεία σας και αναζητήστε την ημέρα του αγώνα τον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπ χρονομέτρησης στην αντίστοιχη τέντα. Αν δεν έχετε πληρώσει το κόστος συμμετοχής μπορείτε να το κάνετε την ημέρα του αγώνα.
3ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λιβαδειάς 2015
27-9-2015: Ο ΑΚΟ Λιβαδειάς διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και την Αθλητική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων αγώνα δρόμου με την επωνυμία: 3ος Τροφώνιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Λιβαδειάς 2015.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο