Γυναικεία υπόθεση!

Ένας αγώνας μόνο για γυναίκες θα γίνει την Κυριακή 31 Μαρτίου στη Γλυφάδα. Συγκεκριμένα, ο Δήμος Γλυφάδας – Τομέας Αθλητισμού διοργανώνει μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 5 χλμ. και βάδην 2 χλμ. μόνο για γυναίκες με την ονομασία WOMEN RUN. Φυσικά ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.

Share

Ο Δήμος Γλυφάδας – Τομέας Αθλητισμού διοργανώνει την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 10.30 μέσα στο Γκολφ της Γλυφάδας Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου 5 χλμ. και βάδην 2 χλμ. μόνο για γυναίκες με την ονομασία WOMEN RUN. Ο αγώνας έχει ως σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.

Η προσφορά της δωρεάς για τις συμμετέχουσες είναι 5 € και θα καταβάλλεται την ημέρα του αγώνα μέχρι 10.15 π.μ.στα μέλη του πιο πάνω Συλλόγου που θα βρίσκονται στην εκδήλωση και θα εκδίδεται  σχετική απόδειξη είσπραξης.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές σε ηλεκτρονική μορφή στο www.glyfada.gr και η υποβολή τους θα αρχίσει την 21 Φεβρουαρίου 2013. Στην ίδια ιστοσελίδα θα παράχονται μετά από αυτή την ημερομηνία και περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στη λίμνη Βεγορίτιδα
Με 135 συμμετοχές από την πρώτη του κι όλας διοργάνωση, έγινε ο πρώτος Ημιμαραθώνιος δρόμος της Λίμνης Βεγορίτιδας. Νικητές, ο Δημήτρης Τσιούνης στους άνδρες με 1:10.37 και η Ευφροσύνη Πατούρα με 1:31.09.
Μαγικό διήμερο στον Ταϋγετο - Όλα τα αποτελέσματα
Με μεγάλη επιτυχία έγινε το σαββατοκύριακο το διήμερο αγώνων Taygetos Challenge. H όμορφη Καρδαμύλη αποτέλεσε το κέντρο του Mountain running στη χώρα μας για τις δυο αυτές μέρες με εκατοντάδες δρομείς να αγωνίζονται στους τρεις αγώνες που έγιναν το Σάββατο και την Κυριακή με 47 δρομείς να τρέχουν στη νέα απόσταση των 17 χλμ, 105 στο Vertical και 97 στο μαραθώνιο.
21-5-2017: Ο 5ος αγώνας της σειράς Run Greece
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο