Πολύλοφος Run 2024

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
polylofos-run

Το Σάββατο 13 Ιουλίου θα διεξαχθεί ο αγώνας: Πολύλοφος Run 2024. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

Πολύλοφος Run 2024 – Προκήρυξη

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πολυλόφου Μεσσηνίας σε συνεργασία με το Δήμο Μεσσήνης θα διοργανώσουν Αγώνα Δρόμου/δυναμικού βάδην 10 και 5km καθώς και 1000m που θα πραγματοποιηθούν σε διαδρομές περιμετρικά της κοινότητας Πολυλόφου, με την επωνυμία ‘Πολύλοφος Run 2024’.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί με τους παρακάτω όρους:

Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο 13/07/2024

 • Εκκίνηση/Τερματισμός: Κεντρική πλατεία Τοπικού Διαμερίσματος Πολυλόφου Μεσσηνίας του Δήμου Μεσσήνης.
 • Χάρτες και υψομετρικά των αγωνιστικών διαδρομών 10000, 5000 και 1000m: Για να δείτε τους χάρτες και τα υψομετρικά των διαδρομών πατήστε ΕΔΩ.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

 • 16.30: Άνοιγμα Γραμματείας, στην Κεντρική πλατεία Πολυλόφου για παράδοση αγωνιστικού πακέτου (αριθμός και chip χρονομέτρησης).
 • 19.00: Εκκίνηση δρόμου 10 km.
 • 19.05: Εκκίνηση δρόμου 5000m.
 • 19.10: Εκκίνηση δρόμου 1000m.
 • 20.45: Λήξη τερματισμών.
 • 20.30: Απονομές στους νικητές.
 • 20.45: κέρασμα στην κεντρική πλατεία με τοπικά προϊόντα.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την κεντρική πλατεία Πολυλόφου όπου θα γίνει και ο τερματισμός. Η διαδρομή των αγώνων είναι μικτή ασφάλτινη και χώμα. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συμμετοχή αθλητών και αθλουμένων σε φυσική δραστηριότητα που βελτιώνει την υγεία και την ποιότητα ζωής και η ανάδειξη του φυσικού κάλους της περιοχής.

Έπαθλα-Δώρα

Σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής και t-shirt.

Κύπελλο θα απονεμηθεί στον πρώτο, δεύτερο και τρίτο νικητή/τρια της γενικής κατηγορίας στο δρόμο των 10km των 5km και των 1000m.

Συμμετοχή:

Χρονικό όριο τερματισμού:

Ο αγώνας των 10km έχει χρονικό όριο τερματισμού 105 λεπτά (μέχρι τις 20:45). Μετά από αυτό το χρονικό όριο όσοι δρομείς συνεχίσουν την προσπάθειά τους και κινούνται στη διαδρομή του αγώνα θα συνεχίσουν με δική τους ευθύνη και πρέπει να συμμορφωθούν με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας της τροχαίας Μεσσηνίας.

Χρονομέτρη του αγώνα:

Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση ενώ live τα αποτελέσματα μετά την έναρξη του αγώνα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.ftt.gr.

Κόστος συμμετοχής:

 • 10km & 5km: 5 ευρώ.
 • 1000m: δωρεάν για μαθητές δημοτικού 6-12 ετών.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής στο δρόμο των 10km έχουν όλοι οι αθλητές/αθλούμενοι, άνω των 16 ετών (γεννημένοι 2008 και νωρίτερα), οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Στο δρόμο των 5km δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές/αθλούμενοι, άνω των 13 ετών (γεννημένοι 2011 και νωρίτερα). Στα 1000m θα επιτραπεί η συμμετοχή μαθητών Δημοτικού 6-12 ετών. Θα ζητηθεί έγγραφη συγκατάθεση από τον κηδεμόνα για τη συμμετοχή των ανηλίκων.

Ιατρικές εξετάσεις:

Ο αγώνας θα έχει ιατρική κάλυψη. Οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη δική τους ευθύνη ενώ συστήνεται να έχουν προβεί στις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις.

Συμμετοχές – Πληροφορίες:

Για να δηλώσετε συμμετοχή στον αγώνα πατήστε ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ

Η ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχής θα είναι ανοικτή έως την Τετάρτη 10/07 ή έως να συμπληρωθεί ο αριθμός των 300 συμμετοχών που έχει προγραμματίσει να υποστηρίξει η Οργανωτική Επιτροπή σε όλους τους δρόμους. Η Γραμματεία του αγώνα θα δεχθεί εξαιρετικά μικρό αριθμό νέων συμμετοχών 2 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων και θα αφορά κυρίως ακυρώσεις συμμετοχών.

Παραλαβή πακέτου συμμετοχήςΟι αθλητές – αθλήτριες θα προσέρχονται αυτοπροσώπως στην Γραμματεία τουλάχιστον 60΄ λεπτά πριν από την ώρα διεξαγωγής του αγώνα για την παραλαβή του πακέτου. Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός, δεν αλλάζεται και δεν μεταβιβάζεται και πρέπει να βρίσκεται καρφιτσωμένος στο εμπρός μέρος της μπλούζας του\της αθλητή\αθλήτριας από την έναρξη έως το τέλος του αγώνα.

Σταθμοί Ανεφοδιασμού:

Στο δρόμο των 10km οι σταθμοί ανεφοδιασμού (νερό) θα είναι στο 3, 5, και 7km. Τα υγρά που θα δίνονται στους αθλητές (νερό) θα είναι σε ατομικές συσκευασίες μπουκαλάκια της μίας χρήσης, τα οποία θα μαζευτούν κατά την διασπορά τους, μετά την χρήση τους. Στον τερματισμό θα υπάρχουν επίσης νερό,φρούτα και τοπικά προϊόντα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικές με τον αγώνα:

Καρούτζος Παναγιώτης: 6984007790 (τεχνικός δ/ντης αγώνα).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Αγώνας Δρόμου Πάτμου - Patmos ChoRun 24
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Voio Race Series 2024 - Namata
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο