400 δρομείς έτρεξαν στη Μεσσήνη

1-4-2012: Μπορεί τα περισσότερα βλέμματα να ήταν στραμμένα στο μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως την Κυριακή είχαμε έναν ακόμα αγώνα μαραθώνιας απόστασης στη Μεσσήνη. Ο αγώνας που έγινε για 7η φορά ήταν αρκετά πετυχημένος ενώ έλαβαν μέρος περισσότεροι από 200 δρομείς στο μαραθώνιο όπου νικητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Καλομοίρης με 2:39:21 και άλλοι 181 στον αγώνα των 10 χλμ. που έγινε μέσα στην μεσσηνιακή πόλη.

Share

7ος Μαραθώνιος Μεσσήνης 2012
Μπορεί τα περισσότερα βλέμματα να ήταν στραμμένα στο μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης όμως την Κυριακή είχαμε έναν ακόμα αγώνα μαραθώνιας απόστασης στη Μεσσήνη. Ο αγώνας που έγινε για 7η φορά ήταν αρκετά πετυχημένος ενώ έλαβαν μέρος περισσότεροι από 200 δρομείς στο μαραθώνιο όπου νικητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Καλομοίρης με 2:39:21 και άλλοι 181 στον αγώνα των 10 χλμ. που έγινε μέσα στην μεσσηνιακή πόλη.

Μπορεί οι συμμετοχές να μην έφτασαν αυτές της Θεσσαλονίκης όμως η οργάνωση του αγώνα ήταν αρκετά καλή ενώ το κλίμα πάντοτε στη Μεσσήνη είναι ζεστό με τον κόσμο να αγκαλλιάζει τη διοργάνωση και να στηρίζει την προσπάθεια των δρομέων. Παρούσα στον αγώνα φέτος ήταν και η Asics που με τον τρόπο της στήριξε τις προσπάθειες των δρομέων.

Στον αγώνα του μαραθωνίου ο Μιχάλης Καλομοίρης του Απόλλωνα Δυτ. Αττικής με 2:39:21 ήταν με διαφορά πρώτος ενώ τον ακολούθησε ο Τανούς Αμπντάλα με 2:48:36 και ο Αντώνης Κατσίκης με 2:53:54.

Πρώτη γυναίκα ήταν η Γεωργία Πουλοπούλου του Τοπικού Συλλόγου Δρομέων με 3:20:07 ενώ δεύτερη ήταν η Σάντρα Κατράνη και τρίτη η Όλγα Μπεκιάρη.

Στο 10άρι τώρα ο Βιργκίλ Μπορντερις ήταν ο πρώτος δρομέας που έφτασε στον τερματισμό με 37:08.1 με τους Στέφανο Σερεμέτη και Πέτρο Μπουραζάνη να ακολουθούν. Πρώτη γυναίκα ήταν η Ελίνα Μακρίδη με 49:26 σε έναν αγώνα που τερμάτισαν 181 δρομείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Loutraki Run 2017
29-10-2017: Aγώνες 10 & 3 χλμ. στο Λουτράκι
1ο Aegina Run & Bike Festival
28-9-2014: O Αγώνας αναβλήθηκε. H Feel Good Sports Club διοργανώνει στο πλαίσιο του Aegina Run & Bike Festival αγώνες τρεξίματος και παράλληλες αθλητικές δραστηριότητες.
5ος Επιδαύριος Δρόμος
22-6-2014: Ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και το Φίλαθλο Σωματείο Γυναικών «Η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» προκηρύσσει τον 5ο Επιδαύριο Δρόμο 2014 με αφετηρία το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου και τερματισμό το Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Eπιδαύρου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο