Ο γύρος του Βόλου

Για 19η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη του Βόλου, την Κυριακή 20 Μαΐου από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, δρόμος υγείας 16,5 χλμ.

Share

Για 19η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη του Βόλου, την Κυριακή 20 Μαΐου από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, δρόμος υγείας 16,5 χλμ.

O αγώνας συγκεντρώνει την προτίμηση των δρομέων τόσο από την περιοχή της Μαγνησίας όσο και από όλα τα μέρη της Ελλάδας που έχουν μία θαυμάσια ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε έναν αγώνα δίπλα στη θάλασσα.

Η διαδρομή των 16,5 χλμ. ξεκινά από το Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο στο Πεδίο του Άρεως και συνεχίζει Πευκάκια, Αλυκές, Δημ. Υπαλλήλων για να επιστρέψει και πάλι στο σημείο της εκκίνησης.

 
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε καθημερινές ημέρες στα τηλ.: 24210 71770 και 24210 44268 κ. Κ. Κυριαζή.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Δρόμος Αθανάτων
26/27-10-2019: Αγώνας υπεραπόστασης από την Τρίπολη στην Καλαμάτα
Απλά «Φανταστικός»
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους 650 δρομείς που έτρεξαν στον 6ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Παρά τη σφοδρή κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, ο καιρός κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν εξαιρετικός, με συννεφιά, άπνοια και καλή θερμοκρασία, γεγονός που επέτρεψε στους δρομείς να απολαύσουν τον αγώνα κα να σημειώσουν καλές επιδόσεις. Νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Κρέκας της Intersport RT ενώ στις γυναίκες επικράτησε η πρωταθλήτριά του μαραθώνιου, Μάγδα Γαζέα με 1:56:23. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
5ος αγώνας δρόμου Πυλαίας
18-12-2016: Για 5η φορά ο αγώνας δρόμου Πυλαίας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο