7ος Αγώνας Υγείας Αντιπάρου 24,4 χλμ.

27-5-2018: Αγώνες 24,4, 5 & 10 χλμ. στην Αντίπαρο

Share

Την Κυριακή 27 Μαΐου θα διεξαχθεί στην Αντίπαρο ο «7ος Αγώνας Υγείας Αντιπάρου 24,4 χλμ.». Παράλληλα θα διεξαχθούν και αγώνες 5 & 10 χλμ.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Πολιτιστικός σύλλογος «Αντίπαρος Εν Πλω» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του «7ου Αγώνα Υγείας Αντιπάρου 24,4 χιλιομέτρων» που θα διεξαχθεί τη Κυριακή 27 Μαΐου 2018 στο νησί της Αντιπάρου.  

Παράλληλα με τον αγώνα δρόμου 24,4 χλμ. θα πραγματοποιηθούν:

 • Αγώνας δρόμου 10 χλμ.
 • Αγώνας δρόμου 5 χλμ. – Νέος Αγώνας.
 • Περιπατητική διαδρομή  10 χλμ. (μη αγωνιστική)
  Fun Race 2 χλμ. παιδιών


Αναλυτικά:

Τόπος διεξαγωγής: Αντίπαρος

Ημερομηνία: Κυριακή  27.05.2018

Ώρα εκκίνησης: 17:30 

Μέγιστη διάρκεια αγώνα: 3 ώρες (24,4 χλμ.)

Τόπος εκκίνησης/τερματισμού: Λιμάνι Αντιπάρου, Παλαιός Μώλος.

Απόσταση αγώνα: 24.4 χλμ., 10 χλμ., 5χλμ.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.antiparosenplo.gr ή https://www.facebook.com/antiparos.en.plo  

 • Διαδρομή 24.4 χλμ.: Πρόκειται για μια όμορφη διαδρομή που ξεκινά από το λιμάνι και διασχίζει το χωριό, συνεχίζει δίπλα στη θάλασσα έως τον οικισμό του Αγίου Γεωργίου με θέα το Δεσποτικό και επιστροφή (επί ασφάλτου). Σε αυτό το σημείο είναι και το σημείο ελέγχου των αθλητών (-τριών). Δείτε αναλυτικά τη διαδρομή των 24χλμ με υψομετρικές διαφορές.
 • Αγώνας 10 χλμ.: Η διαδρομή  ξεκινά από το λιμάνι και διασχίζει το χωριό, συνεχίζει δίπλα στη θάλασσα ως τη Περιοχή Γλυφά όπου και επιστρέφει από τον ίδιο δρόμο.
 • Αγώνας 5 χλμ.: Η διαδρομή  ξεκινά από το λιμάνι και διασχίζει το χωριό, συνεχίζει δίπλα στη θάλασσα ως τη Περιοχή Παναγιά όπου και επιστρέφει από τον ίδιο δρόμο.
 • Περιπατητική διαδρομή 10 χλμ:  Η εκκίνηση θα γίνει από το λιμάνι και η διαδρομή θα είναι κυκλική γύρω από το χωριό. Οι συμμετέχοντες καλούνται να έχουν μαζί του σακίδιο πλάτης, κατάλληλα παπούτσια, καπέλο και νερό. Η περιπατητική διαδρομή δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν το περπάτημα.
 • Αγώνας 2 χλμ. (Fun Race):  Το σημείο εκκίνησης θα είναι ίδιο με τους δρομείς της απόστασης των 24.4 χλμ.
 • Ώρα προσέλευσης: Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες, που θα έχουν παραλάβει το πακέτο συμμετοχής τους, να προσέλθουν ως μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
 • Σταθμοί τροφοδοσίας: Θα υπάρχουν 7 σταθμοί ανεφοδιασμού, στο 2,5 χλμ., στο  5ο χλμ. στο 8,5 χλμ. στο 12,2 χλμ. (Αι Γιώργης), στο 16ο χλμ. στο 19,5 χλμ. και στο 22ο χλμ. Κάθε σταθμός θα είναι εφοδιασμένος με νερό, μπανάνες και ισοτονικά ποτά.
 • Κόστος συμμετοχής
  To κόστος συμμετοχής για τα Αγωνίσματα των 24,4 χλμ., 10 χλμ., 5 χλμ. και την περιπατητική διαδρομή είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει:
  Τεχνικό μπλουζάκι
  Αναμνηστικό μετάλλιο
  Ηλεκτρονική χρονομέτρηση για τα αγωνίσματα των 24,4 χλμ., 10 χλμ., 5 χλμ.
  Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Blue Star από και προς Πειραιά, Σύρο και Νάξο.|
  Συμμετοχή στον μπουφέ μετά την ολοκλήρωση του αγώνα
  Για το Fun Race 2 χλμ. παιδιών δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής (δεν παρέχεται έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια)   

Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι δηλώσεις συμμετοχής για όλους τους αγώνες θα γίνονται στη σελίδα του συλλόγου www.antiparosenplo.gr. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες και η διαδικασία εγγραφών.  

Συμμετοχή: Σκοπός του συλλόγου Αντίπαρος Εν Πλω είναι η διεξαγωγή μιας ξεχωριστής αθλητικής εμπειρίας όχι μόνο για τους δρομείς αλλά και για κάθε συμμετέχοντα εθελοντή, περιπατητή και πολίτη.

Ηλικιακά όρια: Τα ηλικιακά όρια για τα παρακάτω αγωνίσματα διαμορφώνονται ως εξής:

 • Για την συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 24,4χλμ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 • Για την συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 10χλμ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και απαιτείται η συναίνεση των γονέων.
 • Για την συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους και απαιτείται η συναίνεση των γονέων.

Έπαθλα: Κύπελλα θα απονεμηθούν στους 3 πρώτους νικητές για τις κατηγορίες γυναικών και ανδρών ενώ θα δοθούν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στον αγώνα Fun Race 2χλμ. θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια  για όλα τα παιδιά.

Επικοινωνία και ενημερώσεις
Για καθημερινές ενημερώσεις, νέα και πληροφορίες για πρόγραμμα του αγώνα μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα και τα social media του συλλόγου    

Web: www.antiparosenplo.gr
Facebook Event:  https://www.facebook.com/events/154836951964274/
Facebook: http://www.facebook.com/antiparos.en.plo
Twitter: https://twitter.com/antiparosenplo
Google+: https://plus.google.com/+AntiparosEnPlo
Instagram: https://www.instagram.com/antiparosenplo/ 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άρωμα γυναίκας στη Βουλιαγμένη
Μετά την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο επόμενος αγώνας Ladies Run, ένας ξεχωριστός αγώνας αποκλειστικά για γυναίκες. Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο διαδρομές 5 & 10 χλμ. με την εκκίνηση να πραγματοποιείτε στον Λαιμό Βουλιαγμένης.
8οι Αγώνες «Nuventi Races»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
TheTOC Merrython 2016
11-12-2016: Για τρίτη φορά θα διεξαχθεί ο TheTOC Merrython που περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10 χλμ. στο κέντρο της Αθήνας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο