Σε αγαπημένα μονοπάτια

Την Κυριακή 29 Απριλίου ο σύλλογος Α.Σ. Διονύσου Αμφίκλειας διοργανώνει τον αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”. Οι εγγραφές ξεκινούν στις 1 Μαρτίου. Την Κυριακή 29 Απριλίου ο σύλλογος Α.Σ. Διονύσου Αμφίκλειας διοργανώνει τον αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”.

Share
 
Την Κυριακή 29 Απριλίου ο σύλλογος Α.Σ. Διονύσου Αμφίκλειας διοργανώνει τον αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”. Οι εγγραφές ξεκινούν στις 1 Μαρτίου.
Η διαδρομή των 25 χλμ. κινείται στο μεγαλύτερο τμήμα της σε μονοπάτι, ενώ περιέχει και χωματόδρομο όπως και ένα μικρό κομμάτι ασφάλτου (από φέτος ένα κομμάτι 2 χλμ. ασφάλτου αντικαθίσταται από μονοπάτι).

Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 1 Μαρτίου από την ιστοσελίδα του διοργανωτή συλλόγου www.dionysosamfiklias.gr οι οποίες ολοκληρώνονται με την κατάθεση του ποσού συμμετοχής (10 €) στο λογαριασμό του συλλόγου.

 
Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στην παραπάνω ιστοσελίδα
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το τρίαθλο στις... Δόξες του
Σε μια από τις ομορφότερες γωνιές της Ελλάδας, στη λίμνη Δόξα στην Ορεινή Κορινθία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το «Sprint Distance Lake Doxa Triathlon», ο δεύτερος κατά σειρά αγώνας της Transition Sports την Κυριακή 15 Ιουλίου. Δείτε τι έγινε στη Δόξα.
5ο Lycabettus Run
10-3-2019: Αγώνες ασφάλτου και trail στον Λυκαβηττό
5oς Ημιμαραθώνιος Πάικου
1-11-2015: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο