Επανέρχεται η Μεσσήνη

Μετά από ένα διάστημα απουσίας, ο Μαραθώνιος της Μεσσήνης επιστρέφει στο αγωνιστικό καλεντάρι.

Share

7ος Μαραθώνιος Μεσσήνης

Μετά από ένα διάστημα απουσίας, ο Μαραθώνιος της Μεσσήνης επιστρέφει στο αγωνιστικό καλεντάρι την Κυριακή 1 Απριλίου 2012.
.
Παράλληλα με το μαραθώνιο θα διεξαχθούν και αγώνες μικρότερης απόστασης 10 και 3 χλμ ενώ όλοι οι τερματισμοί θα γίνουν στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης.

Διοργανωτές είναι ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσήνης και ο Δήμος Μεσσήνης. Δηλώσεις συμμετοχής και επικοινωνία στην ιστοσελίδα των διοργανωτών www.messini-marathon.gr Σύντομα αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece Ηράκλειο 2014
27-4-2014: Νέο ρεκόρ συμμετοχών στον 2ο αγώνα Run Greece που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Ηρακλείου στις 27 Απριλίου 2014.
Επιστρέφοντας στο κέντρο της Αθήνας
Την Τετάρτη 5 Ιουνίου ο θεσμός των adidas Open Run επιστρέφει στην Αθήνα. Ήδη περισσότεροι από 2.000 δρομείς έτρεξαν, και διασκέδασαν, στις τρεις πρώτες αθλητικές εκδηλώσεις ενώ η επιστροφή στο κέντρο της πόλης είναι μία καλή ευκαιρία για όλους, παλιούς και νέους, να συμμετέχουν σε αυτή την ιδιαίτερη δρομική fun εμπειρία. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και πως μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε.
Αγώνας 5000 μ. δρόμου και περπατήματος στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών
25-6-2017: Αγώνας κατά των ναρκωτικών στην Καλαμάτα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο