Tελευταίες οδηγίες για τον Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών

O Όμιλος Μαραθωνίου Γιαννιτσών και ο Δήμος Πέλλας δίνουν τις τελευταίες οδηγίες στους συμμετέχοντες του Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου. Πατήστε εδώ για να τις δείτε.

Share

O Όμιλος Μαραθωνίου Γιαννιτσών και ο Δήμος Πέλλας δίνουν τις τελευταίες οδηγίες στους συμμετέχοντες του Δρόμου Θυσίας Γιαννιτσών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου΄.

– Παραλαβή του αριθμό συμμετοχής, το τσιπ χρονομέτρησης και τα προσωπικά δώρα – ενθύμια, γίνονται από τον χώρο της Γραμματείας από τις 15:00 ως και τις 16:30.

– Προθέρμανση γίνεται μέσα στον διάδρομο του ΔΑΚ Πλατανότοπος, όπως και στο χόρτο των ποδοσφαιρικών γηπέδων του.

– Θα υπάρχουν αποδυτήρια, W.C.  και ντουζιέρες.

– Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων γίνονται στο αυτοκίνητο που έχει ορισθεί, αφού τοποθέτήσει ο κάθε συμμετέχοντας πρώτα τον αυτοκόλλητο αριθμό συμμετοχής του που θα του παραδοθεί, στον σάκο του.

– Η εκκίνηση θα δοθεί στις 18:00 μ. στην γραμμή εκκίνησης (άσπρη) που είναι μπροστά από την κεντρική είσοδο του ΔΑΚ Πλατανότοπος, πάνω στην άσφαλτο.

– Η διαδρομή είναι ασφάλτινη εκτός από 300 μέτρα που έχει πολύ λεπτό χαλίκι.

– Σταθμοί νερών  υπάρχουν στο 5ο , 8ο (και χυμοί) και 13ο  χιλιόμετρο, στην εκκίνηση και στον τερματισμό (και χυμοί) .

– Στο 8ο θα υπάρχουν τα προσωπικά υγρά.

– Καλούνται οι δρομείς να τρέχουν πάντα στη δεξιά πλευρά του δρόμου, γιατί τα οχήματα υποστήριξης της οργάνωσης, θα κινούνται στο αριστερό ρεύμα. 

– Τα άδεια μπουκάλια νερού, οι χυμοί και τα προσωπικά τζελ να τα αφήνονται στις μαύρες σακούλες που είναι στα σταντ ή σε εμφανή σημεία δεξιά του δρόμου, για να τα περισυλλέξει η διοργάνωση αμέσως μετά.

– Ο αγώνας έχει διάρκεια δύο ώρες.

– Οι δρομείς που δεν προλάβουν να τερματίσουν εντός αυτού του χρόνου, υποχρεωτικά θα επιβιβαστούν στο λεωφορείο που είναι πίσω, για τη μεταφορά τους στον τερματισμό, με ασφάλεια.

– Ο Λουδίας (8ο χιλιόμετρο) κλείνει στην 19:30. Οι δρομείς που θα βρεθούν πίσω, είναι εκτός προβλεπόμενου χρόνου και για την ασφάλειά τους, θα επιβιβασθούν στο λεωφορείο που ακολουθεί.

– Ο δρομέας που θα παρουσιάσει οποιαδήποτε ανησυχητική ενόχληση  καλό είναι να το αναφέρει στον πρώτο εθελοντή ποδηλάτη που θα συναντήσεις, ή αστυνομικό, ή εθελοντή του σταντ. 

– Η παραλλαβή των προσωπικών αντικειμένων θα γίνει από τον χώρο ιματισμού στον τερματισμό.

– Λεωφορείο του Δήμου θα κάνει τακτά δρομολόγια, από τον τερματισμό προς τον ΔΑΚ ΠΛΑΤΑΝΟΤΟΠΟΣ, για να παραλάβετε τα αυτοκίνητά σας.

– Για την ασφάλεια των συμμετοχόντων θα εργασθούν η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Γιαννιτσών, η Τροχαία Γιαννιτσών, η Δημοτική Αστυνομία, εθελοντές του Δήμου Πέλλας,  εθελοντές ποδηλάτες, εθελοντές κωπηλάτες, εθελοντές ορειβάτες, μαραθωνοδρόμοι της  Ο.Μ.Γ, εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες, ασθενοφόρα, φυσιοθεραπευτής και ιατροί.

– Στις 20:00 ακριβώς αρχίζουν οι απονομές στον χώρο τερματισμού. 

 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με το δεξί ο "Μυθικός" του Ολύμπου
Ολοκλήρώθηκε την Κυριακή ο 1ος Olympus Mythical Trail. Στον αγώνα που ξεκίνησε το Σάββατο το μεσημέρι πήραν μέρος 141  με τους  99 από αυτούς να τερματίζουν εντός χρονικού ορίου σε μία δύσκολη διαδρομή στην πρώτη  κι όλας διοργάνωση. Νικητές στον αγώνα απόστασης 100 χλμ. αναδείχθηκαν ο Αχιλλέας Χριστάνας με 15:40.07 και η Λόρα Ρεπσένκο από την Ουκρανία με 19:08:23.  
Aγώνα 21 χιλιομέτρων διοργανώνει το Δ.Α.Κ Άργους σε συνεργασία με το Δήμο Μυκηναίων
Aγώνα 21 χιλιομέτρων διοργανώνει το Δ.Α.Κ Άργους σε συνεργασία με το δήμο Μυκηναίων στις 11 Απριλίου. Η εκκίνηση θα δοθεί στην Ακρόπολη των Μυκηνών, ενώ ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος.
18-9-2016: Ένας νέος αγώνας 30 χλμ. στην Ψάθα Αττικής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο