Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πανελλήνια ρεκόρ για Πεσιρίδου και Κοΐνη

Δύο νέα πανελλήνια ρεκόρ σημειώθηκαν στο Ναύπλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων από την Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 100 μ. εμπόδια και την Αθηνά Κοΐνη στα 2.000 μ. στιπλ.

Share

9 χρόνια χρειάστηκαν για να καταρριφθεί το πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων στα 100 μ. με εμπόδια. Η Ελισάβετ Πεσιρίδου του Αρχέλαου Κατερίνης κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ της Δήμητρας Εμμανουήλ που το κατείχε από το 2000 με 14.12. Η επίδοση της Πεσιρίδου ήταν 13.91 (+0,4) και την σημείωσε στα προκριματικά του αγωνίσματος, κατά την 1η ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας στο Δημοτικό Στάδιο του Ναυπλίου. Με την επίδοση αυτή πήρε και την πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Π-Κ που θα γίνει στο Μπρεσανόνε της Ιταλίας 8-12 Ιουλίου. Στον τελικό η Πεσιρίδου δεν κατάφερε να βελτιώσει την επίδοσή της αφού ο άνεμος ήταν αντίθετος (-1.70) πήρε όμως την πρώτη θέση με 14.28.

Βελτίωσε το ρεκόρ της
Το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ βελτίωσε η Αθηνά Κοΐνη του Γ.Α.Σ. Ιλισός στα 2.000 μ. στιπλ με 6.52.75. Η νεαρή αθλήτρια που γυμνάζεται κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Ζώρζου βελτίωσε την επίδοση της κατά 5 περίπου δευτερόλεπτα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαραθώνιος Ναυπλίου 2018
4-3-2018: Μαραθώνιος, ημιμαραθώνιος και αγώνες 5 & 2,5 χλμ. στο Ναύπλιο
15-4-2018: Αγώνες 5 χλμ. στη Δεσκάτη
Μαζί τρέχουμε για τη ζωή
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure® διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. και Περίπατο 2χλμ. Greece Race for the Cure®, στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, στις 11.00 π.μ., στο Ζάππειο, ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Αν θέλετε και εσείς να διαδώσετε το μήνυμα ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί  πατήστε εδώ.
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE