Προς τιμήν τους

Ένας αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη των Πιέρ ντε Κουμπερτέν και Δημήτρη Βικέλα, οι οποίοι αναβίωσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Share

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νομού Ηλείας (ΣΕΒΑΣ Ν.Η.) νιώθοντας την ανάγκη να τιμήσει τους αναβιωτές των Ολυμπιακών Αγώνων Pierre De Couberten και Δημήτρη Βικέλα διοργανώνει τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμο. Η διαδρομή, η οποία είναι ασφάλτινη, έχει σαν εκκίνηση, όπως είναι αυτονόητο λόγω της άμεσης σχέσης με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την Ολυμπία και τερματισμό τον Πύργο Ηλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα 6932888639 & 6974438286 Δ.Παπανελόπουλο, και στο τηλ.:- φαξ 210-3625168 Ελένη Μπερτσάτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8ος Δρόμος Κάστρου Άργους - Αναβολή
Η ανακοίνωση της διοργάνωσης
5ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
27-4-2014: Με αρκετές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Απριλίου ο 5ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και τα Παραλληλα αγωνισματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο