Προς τιμήν τους

Ένας αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη των Πιέρ ντε Κουμπερτέν και Δημήτρη Βικέλα, οι οποίοι αναβίωσαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Share

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νομού Ηλείας (ΣΕΒΑΣ Ν.Η.) νιώθοντας την ανάγκη να τιμήσει τους αναβιωτές των Ολυμπιακών Αγώνων Pierre De Couberten και Δημήτρη Βικέλα διοργανώνει τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμο. Η διαδρομή, η οποία είναι ασφάλτινη, έχει σαν εκκίνηση, όπως είναι αυτονόητο λόγω της άμεσης σχέσης με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την Ολυμπία και τερματισμό τον Πύργο Ηλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα 6932888639 & 6974438286 Δ.Παπανελόπουλο, και στο τηλ.:- φαξ 210-3625168 Ελένη Μπερτσάτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σουλάτσο στο Κρανηπάτι
14-12-2014: Ο Σύλλογος Δρομέων Κεφαλονιάς, σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά στην Κεφαλονιά ορεινό αγώνα δρόμου.
Θέα από ψηλά
Την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιχείρηση  Έδεσσας και την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας διοργανώνει αγώνα ανωμάλου / ορεινού δρόμου 18 χλμ. καλώντας τους φίλους του τρεξίματος και του βουνού να συμμετάσχουν  και να απολαύσουν την ανοιξιάτικη και ανθισμένη  Έδεσσα.
7ος Ημιμαραθώνιος Παλαιόχωρας Χανίων - Αναβολή
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο