Έρχονται τα νέα Timex!

Δύο ρολόγια προπόνησης που διακρίνονται μέσα από τη νέα συλλογή της Timex και απευθύνονται σε δρομείς είναι τα Ironman Easy GPS Trainer και Ironman Run Trainer 2.0. Δείτε περισσότερα.

Share

H Timex ξεκίνησε την πορεία της στην Αμερική σαν κατασκευαστής ρολογιών από το 1853. Είναι ευρέως γνωστή στο αθλητικό κοινό μιας και περιλαμβάνει στην συλλογή της μια ευρεία ποικιλία ρολογιών Sports & Outdoor. Επειδή γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η μέτρηση της αθλητικής δραστηριότητας στην επίτευξη των στόχων μας, προσφέρει προϊόντα με λειτουργίες όπως Heart Rate Monitor μέχρι και τεχνολογία GPS που δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να διαβάσει και να επεξεργαστεί τις προπονήσεις του, είτε πρόκειται για κάποιον αρχάριο είτε για επαγγελματία αθλητή.

Τα προϊόντα που διακρίνονται μέσα από την συλλογή της και απευθύνονται σε αθλητές που ασχολούνται με τον στίβο είναι τα Ironman Easy GPS Trainer και Ironman Run Trainer 2.0.

Ironman Run Trainer 2.0
Απολαύστε την ελευθερία τoυ τρεξίματος. Αντλήστε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την προπόνηση σας από ένα μόνο ρολόι . Μόλις ξεκινήσετε, απλά ενεργοποιήστε το Run Trainer και αυτό σας ενημερώνει για την ταχύτητα, την απόσταση, τον καρδιακό ρυθμό και όλα όσα ζητάτε σε μια μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη. Μετά το τέλος της άσκησης μπορείτε να επανεξετάσετε και να αναλύσετε την  προπόνηση σας με το online λογισμικό του.

Ironman Easy GPS Trainer
To Timex Ironman Easy Trainer GPS είναι ένα ρολόι για εκείνους που θέλουν με ευκολία να γνωρίζουν την απόσταση και την ταχύτητα που τρέχουν, και όλα αυτά γίνονται γρήγορα και χωρίς καμία πολυπλοκότητα. Το ρολόι θα σας δείξει το χρόνο προπόνησης, το ρυθμό, την απόσταση και τις θερμίδες που καίγονται κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει ώστε η προπόνηση σας να γίνει πιο αποτελεσματική με χρονομετρημένα διάστημα, και να σας δείξει το μέσο ρυθμό για κάθε συμπληρωμένο μίλι ή χιλιόμετρο. Το μικρό και άνετο σχήμα του, το καθιστά ιδανικό τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες, μπορείτε να το φοράτε κατά τη διάρκεια κάθε προπόνησης αλλά και όλες τις στιγμές της ημέρας


Το νέο Easy Trainer GPS

Διοργανώσεις
H Timex είναι υπερήφανος χορηγός χιλιάδων αθλητικών διοργανώσεων κάθε χρόνο που δίνει την ευκαιρία σε πολλούς αθλητές να γίνουν πρωταθλητές. Είναι ο επίσημος χορηγός των Event Ironman World Championship, Frankfurter Sparkasse Ironman European Championship, Virgin London Marathon and the ING New York City Marathon. Η Timex συναντά κορυφαίους αθλητές στα πιο ανταγωνιστικά αθλήματα του κόσμου!


Αθλητές
Για 12η συνεχή χρονιά η Timex αποτελεί χορηγό για περισσότερους από 50 αθλητές ανά τον κόσμο. Η Timex Multisport Team κατακτά πρωταθλήματα, σπάει ρεκόρ, τεστάρει προϊόντα και βοηθά την παγκόσμια αθλητική κοινότητα με παρουσιάσεις και διοργανώσεις.

H Τimex αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την εταιρία TimeCenter Α.Ε. και θα συμμετέχει στην έκθεση Marathon Expo.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ρολόγια της Timex επισκεφτείτε το φυσικό και το ηλεκτρονικό κατάστημα της TimeCenter στις διευθύνσεις : 

TimeCenterStores
Βουλής 16, Αθήνα Τηλ. 210-3313120
Website : www.timecenterstores.gr
Facebook : www.facebook.com/timecenter.gr 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
UA Infinite Elite: Το κορυφαίο δεν γνωρίζει όρια
Γνώρισε το κορυφαίο μοντέλο της Under Armour
New Balance Fuelcell Rebel v4
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της New Balance
Saucony Ride 17
Δοκιμάσαμε το νέο μοντέλο της Saucony
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο