43ος ΑΜΑ: Τί θα ισχύσει με την διαδικασία του ιματισμού

Χρήσιμες οδηγίες

Share

Σε συνέχεια της περσινής χρονιάς, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος συνεχίζει την ίδια διαδικασία παράδοσης του ιματισμού (προσωπικών αντικειμένων) των δρομέων που θα λάβουν μέρος στο αγώνισμα του Μαραθωνίου την Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

Έτσι, και φέτος όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να παραδώσουν τους σάκους τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της allwyn Marathon EXPO στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου στα φορτηγά που θα βρίσκονται εκεί και θα τους μεταφέρουν το πρωί της Κυριακής στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Σύμφωνα με τις οδηγίες της διοργάνωσης “ο σάκος πρέπει να παραδοθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός της allwyn Marathon EXPO στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου, σε φορτηγά, σύμφωνα με τον αριθμό συμμετοχής, αποκλειστικά και μόνο τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  • Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2026: 12.00 – 21.00
  • Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2026: 10.00 – 21.00
  • Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2026: 10.00 – 21.00
  • Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2026: 10.00 – 20.00

Είναι και φέτος ξεκάθαρο από τους διοργανωτές ότι δεν θα υπάρχει τέτοια δυνατότητα στον χώρο της αφετηρίας στον Μαραθώνα, όπως συνέβαινε τα παλαιότερα χρόνια.

Ακόμα, θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η παράδοση γίνεται με βάση τον αριθμό συμμετοχής κάθε δρομέα. Σε κάθε σημείο παραλαβής (φορτηγό) θα υπάρχουν πινακίδες που θα περιγράφουν το εύρος των αριθμών.

Μετά τον τερματισμό, η παραλαβή των σάκων θα γίνεται με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής από το ίδιο φορτηγό που τον παρέδωσαν, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας (κάτω πλευρά του Ζαππείου).

Οδηγίες από τη διοργάνωση για τον Σάκο ιματισμού:

  • Ο σάκος ιματισμού παραλαμβάνεται μαζί με τον αριθμό συμμετοχής και τον αντίστοιχο αυτοκόλλητο αριθμό από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Δρομέων.
  • Πάνω στο σάκο πρέπει να κολληθεί το αυτοκόλλητο με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα με τρόπο που αυτός να είναι ευδιάκριτος, διευκολύνοντας την παράδοσή του από τους εθελοντές μετά τον τερματισμό.
  • Οι δρομείς πρέπει να τοποθετήσουν τα απαραίτητα προσωπικά αντικείμενα και τον ιματισμό τους μέσα σε αυτόν. Ιδανικά, πρέπει να περιέχει μόνο ιματισμό. Δεν πρέπει να περιέχει ταξιδιωτικά έγγραφα, χρήματα, τιμαλφή ή φάρμακα. O ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας αντικειμένων αξίας.
  • Η Οργανωτική Επιτροπή δεν αποδέχεται άλλα σακίδια, τσάντες κλπ., εκτός από τους ειδικούς σάκους που η ίδια διαθέτει στους δρομείς.
  • Η παράδοση γίνεται με βάση τον αριθμό συμμετοχής κάθε δρομέα. Σε κάθε σημείοπαραλαβής (φορτηγό)θα υπάρχουν πινακίδες που θα περιγράφουν το εύρος των αριθμών.
  • Προσοχή: Όσοι σάκοι δεν παραλαμβάνονται μετά τη λήξη του αγώνα, συγκεντρώνονται και αποθηκεύονται στο Γραφείο Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ για διάστημα 15 ημερών. Μετά από αυτό το διάστημα οι σάκοι και το περιεχόμενό τους απορρίπτονται.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kastraki Trail 2026
Οι νικητές του αγώνα
Thirea Run 2026
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο