Πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υπεραπόστασης 24 ωρών

Δείτε όλα τα αποτελέσματα

Share

Στις Σέρρες πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υπεραπόστασης 24 ωρών στο πλαίσιο της διοργάνωσης 4th Serres Circuit Ultra Marathon Festival το περασμένο Σαββατοκύριακο. Επιπλέον, έγιναν και άλλοι αγώνες υπεραπόστασης με σχετικά μεγάλη συμμετοχή.

Η διοργάνωση έγινε από τους ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ Δρομείς Υγείας στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Στον αγώνα 24 ωρών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος είχαμε συνολικά 8 συμμετοχές με τον Χρήστο Παρασκευά να καλύπτει τα περισσότερα χιλιόμετρα, 240,473, τον Ηλία Τσαπαρέλη να έπεται με 237,426 και την Μάρθα Ξηροφώτου να είναι πρώτη γυναίκα στην τρίτη θέση του συνόλου με 231,532.

Ωστόσο, αυτός που κάλυψε τα περισσότερα χλμ. ήταν ο Ιωάννης Πανταζής με 240,775, ο οποίος δεν ήταν, όμως, δηλωμένος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στη διοργάνωση έγινε και αγώνας 12χλμ. με τον Διονύση Ξένο να φτάνει τα 128,728χλμ. και την Ελένη Μπίσκα τα 116,299χλμ.

Τέλος, στον αγώνα των έξι ωρών ο Ρουμάνος Ciorescu συμπλήρωσε τα 84,681χλμ. και η Νορβηγίδα Line Caliskaner τα 77,427, ενώ πρώτοι Έλληνες ήταν ο Πασχάλης Τουμπής με 81,627 και η Λεμονιά Παναγιώτου με 72,283.

Στη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε ακόμα και αγώνας 3×2χλμ.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Taygetos Challenge 2026: Οδηγίες και κανονισμοί
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες
44ος Αγώνας Δρόμου Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού: Οι οδηγίες
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο